Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Показники уваги підлітків




Шифр досліджуємого Методика №1 Методика №2 Методика №3 Методика №4 Сумарний показник
АБ
ке
... ... ... ... ... ... ...
мс

 

(Далі потрібно навести аналіз таблиці, показати отримані вами факти –наприклад, яка властивість уваги розвинена краще, яка гірше, у кого увага більш розвинена у дівчат, чи у хлопців, виокремити найбільш уважних і найбільш неуважних дітей і т.ін., пояснити, чому, на ваш погляд. так склалося.

Далі треба проаналізувати результати складених вами завдань на увагу під час занять музикою і (хореографією) та співставити їх з результатами таблиці по кожному з досліджуваних. Це потрібно, щоб встановити, чи є звязок між рівнем уваги і окремих її властивостей за методиками і уважністю дітей на заняттях).

Висновки до другого розділу (треба сформулювати всі отримані вами факти, стосовно уваги досліджуваних)

ВИСНОВКИ(вони стосуються роботи загалом)

 

Наприклад.

Аналіз результатів теоретично – емпіричного дослідження дозволяє зробити наступні висновки:

1. Теоретичний аналіз літератури показав, що психологічну природу уваги найбільш повно і точно відбиває її розуміння як ... (навести обрано в роботі визначення). Він також дозволив обрати показники уяви, які були використані в емпіричному дослідженні.

2. За допомогою аналізу отриманих результатів у вибірці досліджуваних було встановлено порівняно низький рівень розвитку основних властивостей уваги.

3. Дещо краще за інші розвинен розподіл уваги, гірше – концентрація та стійкість.

4. Порівняльний аналіз показав, що результати дівчат за розподілом і переключенням переважають результати хлопців, а за стійкістю і концентрацією – навпаки.

5. Загальні особливості уваги досліджуваних безпосередньо впливають на результати їхньої музичної (хореографічної) діяльності. Більш уважні загалом, є також більш уважними на заняттях музикою (танцями).

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ (30 – 40 джерел)

ДОДАТКИ

Додаток А

психологічні рекомендації стосовно розвитку уваги на заняттях музикою (хореографією)

 

Увага!

Кожний розділ повинен починатися з нового аркушу. Це вступ, розділ 1, розділ 2, висновки, список використаної літератури,) додатки).

Загальний обсяг роботи 30 -35 сторінок

Робота виконується на машинці або за допомогою компютера на одній стороні аркуша білого паперу формату А 4 через 1,5 інтервалу, 28 – 32 рядки на сторінці. У кожному рядку повинно бути не більше 60 – 65 знаків з урахуванням пропусків між словами. Шрифт times new roman – 14. поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє по 20 мм. Нумерація сторінок – зверху справа, починаючи з 3 (ВСТУП). 1 – титульний аркуш (форму взяти у старости), 2 – зміст.

Робота може бути написана тільки українською мовою.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-15; просмотров: 77; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты