Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Конотоп 2014





Затверджено на засіданні кафедри електронних приладів і автоматики

протокол № від 2011 р.

 

Укладач Т.М. Гричановська, Т.С. Холод

 


ЗМІСТ

C.

Вступ................................................................................ 4

1. Структура комплексної курсової роботи................. 5

2. Етапи виконання курсового проекту........................ 8

3. Вимоги до оформлення курсової роботи................. 8

ДОДАТОК 1.................................................................. 18

ДОДАТОК 2.................................................................. 19

ДОДАТОК 3................................................................. 20

ДОДАТОК 4................................................................. 21

 


 

ВСТУП

 

Виконання комплексної курсової роботи (ККР) - це завершальний етап навчальної діяльності студентів четвертого курсу в університеті, на якому вирішуються такі завдання:

– систематизація, поглиблення, закріплення та розширення теоретичних і практичних знань зі спеціальності 6 - електронні прилади та пристрої;

– застосування знань при розв’язуванні конкретних науково-дослідницьких та інженерно-технічних задач;

– набуття навичок і уміння самостійної роботи, проведення експериментальних досліджень, використання засобів обчислювальної техніки при розв’язанні поставлених задач.

Результатом виконання комплексної курсової робіт є сукупність експериментальних або теоретичних результатів, які пов’язані з фізичними принципами роботи традиційних і сучасних електронних приладів та пристроїв, дослідженням властивостей матеріалів мікро- і наноелектроніки тощо.

У ККР, як правило, наводяться результати опрацювання літературних джерел та власних досліджень, опублікованих у вигляді статей або тез доповідей на конференціях.

У методичних вказівках викладені вимоги та рекомендації щодо оформлення ККР зі спеціальності 6.05080201 – електронні прилади та пристрої, що відповідають прийнятим у Сумському державному університеті стандартам.


1. Структура комплексної курсової роботи

 

Випускна робота у зброшурованому вигляді в нижче наведеній послідовності повинна містити:

- титульний лист (згідно додатків 1,2);

- бланк завдання (видається науковим керівником);

- реферат (згідно додатку 3);

- зміст (згідно додатку 4);

- вступ;

- оригінальну частину;

- висновки;

- список використаних джерел;

- додатки (якщо є необхідність).

 

Титульний листдля ККР денної форми навчання оформляється згідно додатку 1; ККР заочної форми навчання – згідно додатку 2.

Реферат оформляється згідно додатку 3, який повинен мати обсяг до 2/3 сторінки та містити наступне:

- об’єкт дослідження;

- мету роботи;

- методи досліджень і обладнання;

- коротку анотацію отриманих результатів та їх новизну;

- відомості про об’єм (кількість сторінок), кількість рисунків, таблиць, використаних літературних джерел та додатків;

- перелік ключових слів (5-7), які несуть смислове навантаження за темою роботи.

Ключові слова повинні бути надруковані з нового рядка великими літерами через кому.

Змістмістить найменування і номер початкових сторінок вступу усіх розділів, підрозділів, пунктів, висновків, літератури, додатків. Приклад оформлення змісту наведено у додатку 4.

Вступ розкриває сутність і стан наукової проблеми (задачі) та її актуальності, підстави і вихідні дані для розробки теми, обґрунтування необхідності досліджень (розробок).

Оригінальна частинаскладається з двох-трьох розділів. Кожен розділ починається з нової сторінки, заголовки пишуться великими літерами. Розділи поділяються на підрозділи, які в свою чергу, - на пункти. Заголовки другого і третього рівня пишуться маленькими літерами.

Перший розділ ККР представляє літературний огляд, де окреслюються основні етапи розвитку наукової думки про стан проблеми з теми роботи. Наприклад, наводяться теоретичні моделі, існуючі експериментальні результати та здійснюється їх аналіз.

Другий розділ ККР присвячений методиці і техніці експерименту. В розділі описуються методики експериментальних досліджень, експериментальне обладнання, його принцип дії, методика вимірювання тих, чи інших параметрів.

Третій розділ ККР присвячений сучасним досягненням і перспективам розвитку даної тематики а також результатам власних досліджень або розробок студента. В ньому викладаються результати досліджень або розробок студента з висвітленням того нового, що він вносить у розкриття проблеми. Тут потрібно провести обговорення результатів.

Комплексна курсова робота не містить розділу охорони праці.

Якщо комплексна курсова робота представляє аналітичний огляд, то кількість розділів та підрозділів визначається питаннями, які необхідно розглянути у контексті загальної проблеми.

Висновкимають бути сформульовані відповідно до змісту роботи. Вони повинні містити формулювання розв’язаної наукової проблеми згідно поставленої мети та актуальності роботи і отриманих експериментальних досліджень. Кількість висновків - порядку трьох-чотирьох. Висновки повинні містити слова: «Показано, що …», «Отримано …», «Встановлено, що …», «Що можна пояснити….».

Список використаних джерел. При написанні роботи студент зобов'язаний давати посилання на літературні джерела та матеріали, які використовувалися в його роботі. Такі посилання дають можливість знайти відповідні джерела й перевірити правильність цитування. Посилання на літературні джерела в тексті наводяться відповідно до номеру бібліографічного списку. Номер джерела наводиться у квадратних дужках. У літературному огляді посилання обов'язково проставляються в тексті, у підписах до рисунків і в заголовках до таблиць. Література наводиться на мові оригіналу (українською, російською, англійською та ін.).

Закінчена комплексна курсова робота повинна мати на титульному листі підписи: студента та наукового керівника.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты