Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Заголовки. 6.2.4.1 Розділи та підрозділи повинні мати заголовки




6.2.4.1 Розділи та підрозділи повинні мати заголовки. Пункти та підпункти, як правило, заголовків не мають.

6.2.4.2 Назва розділу повинна бути короткою і відповідати змісту. Її записують як заголовок і розташовують симетрично до тексту. Переноси слів у назві не допускаються. Якщо заголовок складається з двох речень, їх відокремлюють крапкою. Не допускається підкреслення заголовка і розміщення його останнім рядком на аркуші ПЗ.

6.2.4.3 Заголовки підрозділів і пунктів пишуть з абзацного відступу з великої літери без крапки у кінці, не підкреслюючи.

 

6.2.5 Нумерація аркушів

6.2.5.1 Нумерація аркушів ПЗ та додатків, які входять до його складу, повинна бути наскрізною (без пропусків, повторень і додавання літер).

Таблиці й ілюстрації, розміщені на окремих аркушах, включаються в загальну нумерацію аркушів ПЗ.

6.2.5.2 Першим аркушем ПЗ є титульний лист, другим – завдання на проектування. Вони не нумеруються, але включаються до загальної нумерації сторінок.

 

6.2.6 Таблиці

6.2.6.1 Таблиці застосовують для наглядності і зручності порівняння показників. Цифровий матеріал оформляють у вигляді таблиць.

Таблиця може мати назву, яку пишуть малими буквами (крім першої великої) над таблицею після номера таблиці через дефіс.

У разі перенесення частини таблиці на ту саму або інші сторінки, назву розміщують тільки над першою частиною таблиці.

Слово „Таблиця” зазначають один раз зліва над першою частиною таблиці, над іншими частинами пишуть слова „Продовження таблиці” із зазначенням номера таблиці. Таблиці з невеликою кількістю граф (колонок) і великою кількістю рядків допускається поділяти на частини й розміщувати одну частину поряд з іншою на одному аркуші, при цьому головку таблиці повторюють.

6.2.6.2 Нумерація таблиць повинна бути зазначена арабськими цифрами у межах розділу. Номер таблиці складається з номера розділу і порядкового номера таблиці, відокремлених крапкою.

6.2.6.3 Таблиці розміщуються на відстані 5 мм від рамки справа і зліва, та 1 см зверху і знизу.

 

6.2.7 Ілюстрації

Ілюстрації (креслення, рисунки, графіки, схеми, діаграми, фотознімки) розміщують у тексті ПЗ для пояснення викладеного матеріалу та розрахунків.

На всі ілюстрації мають бути посилання у тексті записки.

6.2.7.1 У тексті ПЗ дипломного та курсового проекту рисунок (діаграму, схему і ін.), як правило, потрібно виконувати на окремому аркуші.

6.2.7.2 Ілюстрації слід розміщувати безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці, а при потребі – у додатку.

6.2.8 Формули та рівняння

6.2.8.1 Формули та рівняння розташовують безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються, посередині сторінки.

6.2.8.2 Формули, за винятком тих, що є в додатках, повинні нумеруватися в межах розділу арабськими цифрами, які записують на рівні формули праворуч у круглих дужках. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули, відокремлених крапкою.

Посилання у тексті на порядкові номери формул дають у дужках.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 65; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты