Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Організація озброєння та бойова техніка мінометної батареї, гранатометного, зенітно-ракетного, інженерно-саперного взводів механізованого батальйону.




До складу механізованого батальйону, окрім трьох механізованих рот, організаційно входять:

- управління;

- штаб;

- бойові підрозділи;

- підрозділи бойового, технічного та тилового забезпечення.

До бойових підрозділів батальйону,окрім трьох механізованих рот, входять мінометна батарея, гранатометний та зенітно-ракетний взводи.

Мінометна батареяпризначена для ураження протитанкових та інших вогневих засобів, живої сили, засобів ППО, пунктів управління, радіоелектронних засобів, зруйнування фортифікаційних споруджень противника, світлового забезпечення, постановки аерозольних (димових) завіс і виконання інших завдань.

 

 
 


Гранатометний взвод призначений для ураженняживої сили і вогневих засобів противникарозташованих відкрито і за укриттями.

Гранатометний взвод
Гранатометне відділення
Гранатометне відділення

 

Зенітно-ракетний взвод призначений для прикриття підрозділів батальйону від ударів з повітря та знищення повітряних цілей противника.

Інженерно-саперний взвод призначений для ведення інженерної розвідки противника та місцевості, обладнання і знищення мінно-вибухових загороджень, пророблення проходів у загородженнях противника і перевезення мінних тралів.


                   
   
       
 
 
 
   
 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 84; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты