Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Теоретичні відомості. Введення проводок призводить до негайної зміни стану рахунків бухгалтерського обліку




Введення проводок призводить до негайної зміни стану рахунків бухгалтерського обліку. Яким чином бухгалтер може контролювати, аналізувати стан рахунків?

Найпростіший і найефективніший спосіб - одержання інформації про стан рахунків за будь-який обраний період за допомогою стандартних звітів.

У типову конфігурацію програми включена велика кількість стандартних звітів, що дає змогу зробити всебічний аналіз і контроль за обліковою інформацією. Дані звіти дозволяють виявляти помилки обліку, аналізувати господарську діяльність підприємства за будь-який період його існування.

 
 

Повний список звітів, передбачених конфігурацією, завжди можна знайти через меню „Операції - Звіти.

 

Рис. 1 Вікно вибору звіту

 

Крім того, з погляду на потребу звернення до цих об’єктів, виробники конфігурацій звичайно виносять пункт звертання до стандартних звітів у головне меню. Так і в нашому випадку, у меню є пункт „Звіти”.

 
 

Рис.2. Пункт меню „Звіти”

 

Звернення до нього призведе до появи підменю, що містить список найбільш важливих звітів. Крім того, самі найбільш використовувані з них виносяться у вигляді кнопок на панель інструментів.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 38; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.012 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты