Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Оформлення курсової роботи та порядок її захисту




 

Курсова робота має відповідати певним вимогам оформлення:

 

1.Курсова робота повинна включати:

- титульну сторінку (додаток 1);

- План роботи (див. стор. 5);

- виклад матеріалу згідно з планом;

- список літератури;

- додатки (якщо вони є).

 

2.Кожний Розділ повинен починатися з нової сторінки. Якщо Розділ містить кілька підрозділів, то назва першого підрозділу розміщується на наступному рядку. Наприклад:

 

Розділ 1.Планування збуту продукції підприємства.

1.1.Дослідження ринку збуту

 

3.Складні таблиці чи інші матеріали, що не вміщуються в тексті (наприклад, Форма 1 „Баланс”; Форма 2 „Звіт про фінансові результати” чи інш.) включаються в додатки до роботи.

 

4.На всі таблиці, схеми, графіки, що мусять мати окрему наскрізну нумерацію, у тексті слід давати посилання. Стосовно нумерації таблиць: якщо вона перша і знаходиться у Розділі 1, то її номер – 1.1. У випадку кількох таблиць у Розділі 1, то їх номера наступні: 1.2., 1.3., 1.4. і так далі. Таблиці Розділу 2 починають свою нумерацію з цифри 2: 2.1., 2.2., 2.3 і так далі. Аналогічні правила нумерації схем, малюнків, діаграм, графіків.

 

5.Текст курсової роботи має бути пронумеровано (крім титульного листа) – порядковий номер ставиться у правому верхньому куточку сторінки.

 

6.Курсова робота має бути зброшурована у твердій обкладинці, написана (чи надрукована) чорнилом одного кольору, чітким почерком та однією мовою (українською чи російською).

 

7.Слід придержуватися наступних полів: верхнє – 2 см., нижнє – 2 см., з правого боку – 2 см., з лівого боку – 2,5 см. На правому полі рецензент робитиме зауваження чи позначки.

 

8.Використані у тексті цитати, схеми, малюнки, графіки, таблиці (які не розроблені студентом самостійно), статистичні дані повинні мати посилання із зазначення джерел, до оформлення яких є відповідні вимоги. Посилання ставляться у фігурних скобках зразу після відповідного матеріалу (тобто цитати, таблиці чи ін.) і містять у себе дві цифри. Наприклад, [ 5, с. 12].

Перша цифра (у нашому прикладі 5) – це номер використаного джерела у Вашому списку літератури (тобто у Вашому списку цей підручник, чи стаття стоїть під номером 5), а друга цифра (у нашому прикладі 12) – це сторінка, у цьому підручнику чи статті, на якої розміщена ця цитата, таблиця чи ін.

 

9.У кінці роботи студент дає список використаних джерел. В першу чергу перелікуються законодавчі та нормативні акти (закони, укази та ін.) з відповідних господарських питань. Наступній перелік літературних джерел має бути у алфавітному порядку.

- якщо була використана наукова стаття з періодичного видання (газет, журналів, збірників наукових праць), то оформлення має бути у такому вигляді: автор статті, назва статті, назва журналу (чи іншого періодичного видання), рік, номер видання, сторінки знаходження цієї статті. Наприклад,

 

Перова О.В. Основні напрямки бізнес-планування. /Економіка України /, 2004. № 2.- 12-42 с.

 

- при використанні монографії: автор монографії, назва роботи, місце друку, рок друку, кількість сторінок. Наприклад,

 

Юровский Д.С. Как правильно определять цену /Харьков: ВАТ «Контур»/ , 2002.- 101 с.

 

- оформлення застосованого підручника починається з його назви та має такий вигляд: назва підручника, за редакцією кого, місце друку, рок друку, кількість сторінок. Наприклад,

 

Тарасюк Т.М., Шваб Л.І. Планування діяльності підприємства. Навч.посіб.- Київ: « Каравела», 2003.- 432 с.

 

У списку літератури перелік джерел обов’язково має бути на мові, якою вони надруковані.

Курсова робота має бути виконана відповідно до цих методичних вказівок, інакше її не буде допущено до захисту. Після отримання позитивної рецензії, яка надається науковим керівником, студент тим самим одержує дозвіл на її захист. Дата і час захисту встановлюються кафедрою. Кінцева оцінка (за 4-х бальною системою) встановлюється під час захисту студентом курсової роботи.

Студентам, які не отримали позитивну оцінку з курсової роботи, не дозволяється складати екзамен з курсу „Планування діяльності підприємства”

 

 



Поделиться:

Дата добавления: 2015-05-08; просмотров: 47; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты