Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Wrist watch music power.




Panasonic's Ewear music machine is so small you can wear it like a watch.

Despite its size it provides 2 hours of your music from a 64mb SD memory card that is no bigger that a postage stamp. For the fashion conscious lady you can even wear it as a pendant round your neck. Apparently it unfortu­nately does not also tell the time so you still have to wear your watch on the other wrist.

This would be an interesting idea for your mobile as well because in the heat of summer when clothing is sparse it would be most convenient to wear your phone on your wrist.

 

7)The City of Dreadful Night rises from its bed and turns its face to­ wards the dawning day. With return of life comes return of sound. [...] What is it? Something borne on men's shoulders comes by in the half-light, and I stand back. A woman's corpse going down to the burning-ghat, and a by­
stander says, "She died at midnight from the heat." So the city was of Death
as well as Night, after all.

(Rudyard Kipling, The City of Dreadful Night)

 

8)Dear Ladies and Gentlemen,

I am pleased to welcome you to the 2001 UMC Annual Report on behalf of the UMC Board of Directors.

2001 was an extremely successful year for UMC and its Subscribers...

A number of important technologies were introduced...

Importantly, UMC moved closer to the Customer...

The financial results...

On behalf of the UMC Board of Directors, I would like to thank all UMC employees, business partners and most importantly our Subscribers, for a record result in 2001.

Gemot Taufmann Chairman of the Board

 

 

2. Pay attention to the peculiarities of translation of the above cited functional style patterns:

 

1)Системи супутникового зв'язку, як і інші системи безкабельного зв'язку, передають інформацію за допомогою електромагнітних хвиль. Оскільки радіо було першим практичним застосуванням безкабельної технології, ми можемо їх назвати радіохвилями.

2)"Не звертайте на них увагу, голубонько, - казала місіс Ходжес. -Я також спочатку натерпілася від них. Бідненькі, таке вже в них виховання. Будьте спокійні, ви з ними знайдете спільну мову. Лише не давайте себе скривдити, беріть приклад з мене."

3)МІЖ ІНШИМ

У минулий вівторок десять машинобудівних заводів на 22 000 ро­бочих місць припинили роботу. У цих підприємств немає коштів для оплати за останнім рішенням уряду 50% вартості спожитої електроенергії. Такі обставини спричинять автоматичне припинення виплати податкової частки у державний бюджет і зріст заборгованості у заробітній платі робітникам і службовцям. Правління підприємств Мелітополя надіслало телеграму Президенту і Кабінету Міністрів з проханням до уряду відкласти виконання постанови і залишити без змін процедуру оплати на три місяці, повідомляє кореспондент газети "День"Віктор Пужайчереда.

 

4) "ПЕТРІВКА" НЕ ПОМРЕ

Текст:Тетяна Гончарова

Що там не кажіть, а київська "Петрівка" - книжковий ринок - вмирати не збирається.Хоч чутки про її смерть ходили ще кілька років тому, та й досі ходять. Особливо довелося похвилюватися, коли на Печерську, біля площі Слави, відкрився "Книжковий квадрат". Вороги "Петрівки" вже потирали руки. Але ні, вистояла, рідна, тільки трохи похитнулася.

Та й куди ще податися нашим книгоманам, відеоманам і комп'ю­терним манам, як не на ринок, де є величезний вибір і не надто "кусючі" ціни?[...]

 

5) КОНТРАКТ№ ...

м. Горлівка 17 липня ...

Сторони:

Горлівське відкрите акціонерне товариство "Концерн Стірол", надалі "Продавець", у особі директора Торгового Дому "Стірол" пана Рачінського 1.3. діючого відповідно до Статуту, з одного боку, фірма S. Е. R. С. L., надалі "Покупець", у особі президента пана Роланда Ітерагена діючого відповідно до Статуту, з іншого боку, уклали цей Контракт про наступ­не: [...]

 

6) Плеєр - як наручний годинник.

 

Компанія Panasonic випустила модель плеєра ewear. Його можна носити як годинник.

Незважаючи на розмір, модель може програвати до 2 годин вашої улюбленої музики з 64 мегабайтно SD картки завбільшки з поштову марку. Модниці, мабуть, носитимуть плеєр як кулон на шиї. На жаль, він

не показує час, і тому вам доведеться одягати годинник на іншу руку., Це було б непоганою ідеєю і для мобільного телефону, оскільки влітку одягу стає значно менше, виникає проблема, куди покласти мобільник. Здається, на руці для нього найкраще місце.

 

7) Місто Страшної Ночі, як одна душа, підводиться зі свого ложа
та звертає обличчя до прийдешнього дня. Разом із життям до міста
повертаються і звуки. [...] Що це? В ранковій півсутіні кілька чоловіків
щось несуть на плечах, і я відступаю їм з дороги. То несуть спалювати
мертву жінку, і хтось поруч мене каже:

- Вмерла опівночі від спеки.

Отже, це не тільки місто Ночі, а й місто Смерті.

 

8) Шановні Пані та Панове!

Мені дуже приємно вітати Вас на Річному звіті UMC за 2001 рік від імені Правління UMC.

2001 рік був надзвичайно вдалим для UMC та абонентів компанії...

Було запроваджено декілька нових технологій...

Важливо, що компанія UMC наблизилася до клієнтів...

Фінансові результати...

Від імені Правління UMC я хотів би подякувати усім працівникам UMC, діловим партнерам, а найбільше - нашим абонентам - за рекордні результати 2001 року.

Гернот Тауфманн

Голова Правління

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты