Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Коротка характеристика проектуємого об’єкту




Вагони метрополітену серії 81 – 717 і 81 – 714 приводяться в рух 4 – ма тяговими двигунами типу ДК117А послідовного збудження. Потяг формується з одних моторних вагонів, керованих за системою багатьох одиниць за допомогою 72 дротів управління.

Вагони виготовляються в двох виконаннях: модель 81 – 717 головний з кабіною управління і модель 81 – 714 проміжний з постом управління від переносного пульта для маневрових робіт. Вагони обладнані пристроями резервного управління, АРС і можуть доповняться системою автоведення.

Технічні дані електропоїзда:

Конструкційна швидкість………………………………………………..90 км/год

Прискорення завантаженого поїзда основної

складеності і нормальної населенності в

пусковий період на прямому горизонтальному

шляху до виходу на автоматичну

характеристику повного поля ………………………………………………1,2 м/с2

Середнє уповільнення вагону на горизонтальній

ділянці шляху при середньому навантаженні

9 т з швидкості 80 км/година до повної

зупинки потягу (м/с2)……………………………………………………1,0-1,2 м/с2

Потужність 4 тягових двигунів

(сумарна 4 х 110 кВт)……………………………………………………..….440 кВт

Годинний струм двигуна……………………………..…………………………330 А

Номінальна напруга на колекторі………………………………………………375 В

Все основне електричне і пневматичне устаткування розміщене під кузовом вагона: головний трансформатор, выпрямляюча установка, що згладжуючий реактор, камера з пуско-гальмівною апаратурою, тягові двигуни; для охолодження випрямної установки, реактора і масла трансформатора передбачен вентиляційний агрегат, що складається з камери фільтрів, вентилятора і фазоразщеплювача, використовуваного в якості привода вентилятора.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 74; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты