Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ВАРІАнт 11




™ Частина 1 ™

Відповідь: Б.

У В-6, № 11 розглянуто призначення процесора. До складу процесора входять арифметико- логічний пристрій та пристрій керування. Опрацювання даних здійснює арифметично-логічний пристрій. Керує процесами опрацювання даних, їх збереженням і передаванням пристрій ке­рування [8: 39].

Відповідь: А.

Стиль — набір параметрів форматування, який застосовується до текстового фрагмен­та, таблиці або списку. Стилі дозволяють застосувати всю групу атрибутів форматування. У MS Word розрізняють стилі знаку (символу), абзацу, таблиці та списку.

Стиль знаку задає форматування символів, визначаючи такі параметри як гарнітура, кегль

та накреслення (позначаються в області завдань знаком Щ. Стиль абзацу визначає зовнішній вигляд абзацу, тобто вирівнювання тексту, позиції табуляції, міжрядковий інтервал і межі, а та­кож може включати форматування знаків. В області завдань стиль абзацу позначається знаком

абзацу 1Г . Стиль таблиці задає вигляд меж, заливку, форматування тексту в таблиці (позна­

чення — [By). Стиль списку призначає вирівнювання, знаки нумерації або маркери і шрифти у списку (позначається знаком [j§].) Усі вони включаються в спеціальну таблицю стилів.

Використані в системі стилі зберігаються в списку вікна Стилі і форматування (MS Word 2003), Стиль (MS Word 2007), що активізується командою Формат ^ Стилі і формату­вання (MS Word 2003), Формат ^ Стиль (MS Word 2007).

Стиль об'єкта текстового процесора MS Word — це набір значень властивостей об'єктів певного типу, який має ім'я.

3.Відповідь: Г.

У В-8, № 15 розглянуто поняття прикладного програмного забезпечення та його типів. Програма, призначена для опрацювання електронних таблиць, — MS Excel.

4.Відповідь: А.

У В-1, № 5 розглянуто поняття унікального поля. Первинний ключ — атрибут або набір атрибутів, що однозначно ідентифікує кортеж даного відношення. Первинний ключ є єдиним і найголовнішим із унікальних ключів. Щоб коди співробітників були унікальними, в таблиці СУБД MS Access поле Код працівника треба визначити як первинний ключ.

Відповідь: В.

Основними інформаційними процесами є: збирання, збереження, передавання, опрацю­вання, захист інформації.

Збирання повідомлень — це процес пошуку і відбору необхідних повідомлень із різних джерел.

Зберігання — це процес фіксування повідомлень на матеріальному носії.

Передавання — це процес переміщення повідомлень від джерела до приймача.

Опрацювання — це процес отримання нових повідомлень із наявних.

Захист — процес створення умов, що не допускають втрати, пошкодженняя, несанкціонованого доступу або зміни повідомлень [8: 9-11].

Переклад тексту з російської мови на українську — це опрацювання даних.


 

 


Відповідь: В. a := 1 b := 3 b := 2 b := 1
b := 4; a := 10; a := 100; a := 1000;

чи b = 1? — ні; чи b = 1? — ні; чи b = 1? — ні; чи b = 1? — так.


 

 


Після виконання вказівок алгоритму змінна a набуває значення 1000.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 56; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты