Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ОПИС ОСНОВНИХ РОЗДІЛІВ ТА ЇХ КОРОТКИЙ ЗМІСТ




Технологія швейного виробництва

Курс дисципліни є одним з основних спеціальних предметів, який визначає фахову підготовку і вивчається студентами у 5 - 8 семестрах. Курс складається з трьох розділів:

Розділ І – Процеси підготовчо-розкрійного виробництва швейних виробів

Розділ ІІ – Основи технології виготовлення швейних виробів

Розділ ІІІ – Раціональна організація праці на підприємствах швейного виробництва

Предметом і змістом дисципліни є викладення новітньої високоефективної технології виготовлення швейних виробів на всіх етапах виробництва.

Метою дисципліни є формування у майбутніх спеціалістів знань процесів технології виготовлення одягу на всіх етапах життєвого циклу його виробництва з метою отримання практичних навичок та умінь в розробці нових прогресивних технологічних процесів виготовлення швейних виробів відповідно до сучасного розвитку науки і техніки.

Завдання навчальної дисципліни :

· вивчення технологічних процесів підготовчо-розкрійного виробництва;

· ознайомлення з нитковими з’єднаннями деталей одягу та обладнанням для їх виконання;

· ознайомлення з процесами волого-теплової обробки швейних виробів та обладнанням для її виконання;

· ознайомлення з клейовими та зварними з’єднаннями деталей одягу та обладнанням для їх виконання;

· вивченнятехнологічних процесів виготовлення швейних виробів різного асортименту;

· ознайомлення з основними принципами раціональної організації праці на підприємствах швейного виробництва

· ознайомлення з основними напрямками хімізації швейної промисловості та можливостями розробки новітніх технологій на основі хімічних матеріалів та методів з'єднання.

Місце дисципліни у структурно-логічній схемі підготовки фахівців та міждисциплінарні зв’язки: дисципліна викладається після вивчення студентами наступних професійно-орієнтованих дисциплін: «Основи проектування та виробництва одягу», «Основи конструювання виробів», «Матеріалознавство швейних виробів», «Управління якістю швейних виробів». Знання, отримані студентами під час вивчення дисципліни забезпечують засвоєння ними циклу наступних дисциплін: «Проектування швейних підприємств», «Експертиза якості швейних виробів», «Технологія процесів швейного виробництва з використанням комп’ютерної техніки», «Сучасна техніка та технологія виробництва», «Новітні технології виготовлення одягу».


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 55; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты