Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Вказівки до виконання завдання. Тема 3. Організація продажу товарів через Internet-аукціони




Лабораторна робота №3

Тема 3. Організація продажу товарів через Internet-аукціони

3.1. Ознайомитися з структурою, типами Internet-аукціонів, технологією їх роботи та особливостями продажу товарів, представлених у окремих категоріях згідно з визначеним варіа­нтом.

№ варіанта Товарна категорія аукціону
Антикваріат
Книги, газети, журнали
Предмети колекціонування
Аудіо-, відео-, побутова техніка
Одяг, взуття та аксесуари
Комп'ютери та Internet
Спорт
Краса та здоров'я
Мистецтво
Годинники та прикраси

Вказівки до виконання завдання

1. Ввійти в операційну систему Windows, а потім в мережу Internet.

2. У рядок, відведений для адреси, ввести адресу одного з Internet-аукціонів:

http://www.molotok.ru; http://www.au-au.ru; http://www.westernbid.com;

http://www.torg.org.ua; http://bid.com.ua/; http://www.nnac.com.ua;

http://www.stavka.ru; http://www.stavka.dn.ua; http://www.tucha.km.ua;

http://oho.ru/newrules.php; http://www.lotok.com.ua; http://gelos.kiev.ua/

Час пошуку залежить від швидкодії використовуваного ка­налу зв'язку.

3. На екрані з'явиться перша сторінка Internet-аукціону, в лі­вій стороні якої представлено каталог товарних категорій (чис­ло в дужках після назви категорії вказує на кількість лотів, представлених на аукціон у цій категорії).

Обрати категорію, згідно з визначеним варіантом, «клікнувши» на її назві.

4. На екрані з'явиться список підрозділів обраної категорії (число в дужках після назви категорії вказує на кількість лотів, представлених на аукціон у цьому підрозділі). Обрати довільно один з підрозділів, «клікнувши» його назву.

5. На екрані з'явиться перелік лотів обраного підрозділу та коротка інформація про них (назва, номер лота, його фотогра­фія, кількість ставок, поточна ціна, час початку та закінчення аукціону (у режимі число-місяць-рік-години-хвилини) тощо). Обрати довільно один з лотів та ознайомитися з його детальні­шою характеристикою, «клікнувши» на кнопці «Подробнее», «Просмотреть» тощо. Відкриється сторінка, зайнята описом ха­рактеристик цього лота.

6. Ознайомитися з особливостями представлення товарного лота, інформацією, яка подається для його характеристики, та особливостями торгу за цим лотом.

Результати роботи подати у вигляді таблиці.

Таблиця 3.1

№ п/п Досліджуваний структурний елемент або функція Характеристика структурного елемента або функції Аналіз структурного показника або функції
Каталог товарних категорій Структура, основні категорії, загальна кількість лотів, виставлених на аукціон  
Список підрозділів категорії, визначеної варіантом Назви підрозділів, кількість лотів, виставле-них на аукціон за окремими підрозділами  
Первинна характеристика обраного лота Особливості подачі інформації про обраний лот (назва, номер лота, його фотографія, кількість ставок, поточна ціна, час початку та закінчення аукціону (у режимі число-місяць-рік-години-хвилини і. т.д.)  
Повна характеристика обраного лота Назва; номер лота; його фотографія та опис споживчих властивостей і (або) технічних характеристик; продавець; місто або країна знаходження лота; кількість відвідувачів, які переглянули лот; кількість ставок; поточна ціна; час початку та закінчення аукціону (у режимі число-місяць-рік-години-хвилини); тип і вид аукціону; особливості організації торгу (крок аукціонного торгу, автоматич-ний аукціон, фіксована ціна, стоп-ціна то-що); опції (перегляд усіх пропозицій продав-ця, підписання на новини про хід торгів, посилка повідомлення про торги)  

3.2. Ознайомитися з основними правилами проведення по­передньо обраного аукціону, процедурою реєстрації, особливостями виставлення лота на продаж, технологією участі в торгах та покупки лота.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 54; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты