Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Містер табору. Свято




Ведуча 1. Усім привіт! Ми раді вас вітати на нашому святі.

Ведуча 2. Ми – дівчата – завжди хочемо бути сильними, сміливими, самостійними. Але у душі завжди мріємо про те, щоб поруч був сильний, розумний, мужній хлопець, який би захистив нас від всіх напастей цього світу.

Ведуча 1. Адже, насправді ми не «залізні леді», а ніжні тендітні створіння, які потребують ласки, тепла та розуміння…

Ведуча 2. Сьогодні ми повинні вибрати містера табору І зміни 2010 року. А переможець отримає романтичну вечерю з міс табору. Отже, учасники на сцену! (Грає музика, учасники виходять).

Ведуча 1. Ми вітаємо конкурсантів! Але перш за все ми б хотіли дізнатися про кожного з них якнайбільше. У цьому нам допоможе 1-й конкурс «Дозвольте відрекомендуватися».

1-й конкурс «Дозвольте відрекомендуватися» (кожен з учасників представляє себе)

Ведучий 2. Просимо оголосити журі оцінки за перший конкурс нашим учасникам. (оголошення оцінок, нагорода – купон на холодильник).

Ведуча 1. Хлопці цікаво представили себе. Вони здалися досить спритними та винахідливими. Чи насправді це так ми перевіримо у конкурсі «Запрошення».

Конкурс «Запрошення».

Ведуча 2. Уявіть собі, що ви побачили дівчину своєї мрії, яка йде іншою стороною вулиці. Вас розділяє дорога з багатьма автомобілями, що мчаться сюди, на якій нема світлофорів і пішохідної доріжки. Що ж робити, якщо ви хочете запросити її кудись? Адже вона вас все одно не почує, до того ж виховані люди не стануть кричати на вулиці. Єдиний вихід – використати жести.

Отже, на картках написано завдання. Кожен по черзі витягає свій «пропуск» і зразу ж намагається запросити дівчину…

В кіно;

В бібліотеку;

В театр;

В музей;

На екскурсію;

На каву;

В ресторан;

На прогулянку в парк;

На рок-концерт;

В філармонію;

На озеро;

На прогулянку під вечірнім небом;

В аквапарк;

В дельфінарій.

Ведуча 1. Просимо результати журі за 2-й конкурс.

Ведуча 2. Наші хлопці нам вже показали, як вони можуть запросити дівчину на побачення. Але от мені цікаво, наскільки наші хлопці спортивні?

Ведуча 1. Отже конкурс «Обруч». Його суть полягає в тому, що хлопці мають протримати обруч, крутячи на собі, якнайдовше.

Конкурс «Обруч»

Ведуча 2. Чекаємо результатів і за 3 конкурс.

Ведуча 1. Дівчата мріють про красивих та сильних, але більше уваги і значення мають для них розумні хлопці. Наскільки винахідливі наші конкурсанти, ми побачимо у конкурсі «Викрутись».

Конкурс «Викрутись»

Ведуча 2. По порядку наводитимуться ситуації, а хлопці по черзі розказуватимуть, як би вони вчинили в тому чи іншому випадку.

Ситуація 1.

Ти прийшов до друга на День народження. Роззувся і побачив, що в тебе на шкарпетці дірка. Це ж побачило кілька дівчат. Як ти вчиниш?

Ситуація 2.

Весь день ти гуляв з друзями по місту в кросівках. Коли вже мав іти додому – зустрів подругу, яка запросила тебе на каву. Ти погодився, але коли вже був в передпокої її квартири, згадав що ти в кросівках і коли роззуєшся, то запах пошириться не найкращий. Як ти вчиниш?

Ситуація 3.

Ти на дискотеці побачив чарівну дівчину, яка тобі дуже сподобалася. Але ти не наважився запросити її на танець, бо не вмієш танцювати зовсім. І ось, коли оголосили білий танець, вона сама запрошує тебе. Твої дії?

Ведуча 1. А поки журі роздумує над балами гурт «Шанс» танцює танець «It’s my life».

Ведуча 2. Дівчата можуть свої кучері як розпустити, так і красиво заплести. Але чи вдасться нашим учасникам – зараз побачимо.

Конкурс «Я тобі троянди в коси заплету».

Ведуча 1. Хлопці повинні заплести своїм асистенкам справжню косу.

Ведуча 2. А поки вони це робитимуть Онисько Христинка заспіває нам пісню «Віночок».

Ведуча 1. І яку б оцінку в школі отримали наші хлопці, якби був предмет «плетіння коси»? Може нам підскаже журі? (оголошення оцінок)

Ведуча 2. З давніх-давен велося так, що чоловік був мисливцем, захисником, воїном. Хоча ми зараз живемо в цивілізованому суспільстві, але дівчатам далі подобаються сильні хлопці. Дехто переглядає фільни з Шварценегером, Сталоне, Жан-Клод ван Дамом та іншими силачами по декілька раз. А на що ж спроможні наші хлопці?

Конкурс « Віджимання»

Ведуча 1. Хлопці повинні віджатись найбільшу кількість раз, хто яку зможе. Поки вони віджиматимуться під наглядом одного з членів журі фізрука Божика Тараса Богдановича, ми слухаємо пісню у виконанні Дидик Люби «Мені так треба».

Ведуча 2. Журі оцінки.

Ведуча 1. В чому б ще випробувати наших хлопців?

Ведуча 2. Не знаю…

Ведуча 1. Здається придумала! Мені цікаво, як вони освідчуватимуться в коханні дівчині своєї мрії?

Конкурс «Освідчення в коханні»

Ведуча 2. Хлопці повинні придумати найоригінальніше освідчення в коханні, яке оцінить журі. А освідчуватимуться Міс табору Юрчук Марічці.

Ведуча 1. На яку ж оцінку володіють наші хлопці красномовством? (оголошення оцінок за конкурс)

Ведуча 2. Танці завжди показували красу людського тіла. Вальс був і є символом витонченості, вправності, ніжності.

Ведуча 1. Отже, останній конкурс «Танцювальний» допоможе нам визначити найвправнішого.

Конкурс «Танцювальний»

Ведуча 2. Просимо журі підбивати підсумки. За цей час ми слухаємо Бень Соломію з піснею «Святкова».

Ведуча 1. Останній конкурс став вирішальним.

(журі виголошує оцінки і номінації)

Номінації в конкурсі Містер табору 2010.

Містер табору

1-й віце-містер табору

2-й віце-містер табору

Містер Скромність

Містер Вишуканість

Містер Усмішка

Містер Мускул

Містер Престиж.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 55; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты