Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Новорічна Прага




  грудень
 
1 день:: Понеділок / 29.12.2013 Зустріч кожного туриста представником фірми. 14:30 - Збір групи на залізничному вокзалі. 15:00- Виїзд зі Львова. Переїзд до Польщі.Нічний переїзд.  
2 день:: Вівторок / 30.12.2013 Приїзд до Праги.Оглядова екскурсія по Празі. Прогуляєтесь "Старим містом", познайомитесь з його чарівними вуличками і історичними площами. Дізнаєтесь історію пам'яток, побачете найзнаменитіші місця Праги: Карлів міст, Карлову вулицю, Староміську площу, Малостранську площу, Вацлавську площу. Поселення в готель. Вільний час в Празі. Рекомендуємо: - захоплюючу нічну екскурсію «Містична Прага» (10€) - для всіх, хто хотів би зануритися в світ переказів, магії і казок. У цьому старовинному місті століттями жили маги і алхіміки, ясновидці та астрологи. У Празі розповідають про численні скарбниці та скарби, таємниці яких ще належить розгадати. Ви дізнаєтеся те, про що ніколи і не підозрювали. Ви пройдете по вуличках, які найчастіше не входять в програми інших екскурсійних маршрутів. Приєднуйтесь до нас, ця подорож воскресить у вас тягу до чудес і неодмінно змусить по-іншому поглянути на навколишній світ! Екскурсія для любителів чогось незвичайного і бажаючих почерпнути з історії Праги більше. Ночівля.  
3 день:: Середа / 31.12.2013 Сніданок. Вільний час в Празі. Рекомендуємо: -відвіданняпивовар КрушовіцетаКарлові Вари(35€) Підготовка до Нового року… святкова Новорічна програма!!! (Замовляти новорічну програму не обов’язково. Самостійне повернення в готель. Замовляти при бронюванні туру. Програма під запит)  
4 день:: Четвер / 01.01.2014 з Новим роком 2014!!! Сніданок. Вільний час в Празі. Рекомендуємо: - Градчани та Празький Град (10€); Під час цієї захоплюючої екскурсії Ви зможете оглянути королівське місто Градчани, всесвітньо відомі пам'ятники архітектури – відому празьку скарбницю Лоретту, Празький Град – постійну резиденцію чеських князів, королів і президентів, величний кафедральний собор Святого Віта, Старий королівський палац, базиліку Святого Георгія та легендарну Золоту Вуличку. - продовжити знайомство з Прагою під-час прогулянки на кораблику(30€) по Влтаві, милуючись могутньою рікою та Прагою з зовсім іншої сторони. Ви зможете смачно пообідати - скуштувавши страви чеської кухні та випити чеських напоїв за шведським столом, відпочити після прогулянки по Празі та насолодитись зовсім іншою панорамою Праги, яка досяжна лише зі сторони могутньої Влтави. Плюс welcome drink для всіх присутніх! Повернення в готель. Ночівля.  
5 день:: П’ятниця / 02.01.2014 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Дрезден. Оглядова екскурсія по Дрездені. Знайомство з містом розпочнеться з екскурсії «Саксонський монарх Дрезден»: Театральна площа та Дрезденська Опера, бароковий палацовий ансамбль Цвінгер та резиденція династії Веттинів в стилі ренесанс, церква Богородиці Фрауенкірхе та тераса Брюля – «Балкон Європи». Читати далі »Вільний час в Дрездені. Рекомендуємо: - відвідати картинну галерею «Alte Meister» – «Старі майстри» (15€ дорослі, 5€ діти до 16років); Тут знаходиться «Сікстинська мадонна» Рафаеля, багатюща колекція полотен Рембрандта, роботи пензля Дюрера, Тиціана, Рафаеля, Рубенса... Окрім Старих, є ще «Нові майстри» – колекції живопису XIX століття; є прекрасні колекції фарфору (Музей фарфору), зброї та обладунків (Зброярська палата), кунсткамера і музей коштовностей – і це ще далеко не все! 16:00- Повернення в Україну. Нічний переїзд.    
5 день:: Субота / 03.01.2014 Приїзд до Львова. Орієнтовно до 12:00.  
     
ВАРТІСТЬ туру при оформленні замовлення: 199 €

Доплата за одномісне розміщення - 75€.

У вартість включено: • Супровід гіда-керівника по всьому маршруту; • Проїзд по маршруту автобусом єврокласу; • Страхування (групове); • Проживання по маршруту готель 3-4* категорії зі сніданками: - Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком; - У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер – доплата 75€/ тур; • Оглядові екскурсії вказані у програмі: - Прага; - Дрезден;   У вартість не включено: • Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти; • Рекомендовані програми: - “Містична Прага”(10€); - пивовар Крушовіце та Карлові Вари(40€); - Градчанита Празький Град(15€); - прогулянка на кораблику по Влтаві(30€); - картинна галерея - “Alte Meister”(15€); • святкова Новорічна програма; • Проїзд в громадському транспорті; • Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри); • Консульський збір 35€;
Готелі категорії STANDART – готелі економ класу, категорії рівня 3-4*, оптимально розміщені до екскурсійних об’єктів, знаходяться на окраїні міста. Сніданки – "шведський стіл".
ДЛЯ ТУРУ ВІДКРИВАЄТЬСЯ ЧЕСЬКА ШЕНГЕН ВІЗА. Туристична фірма не несе відповідальності за затримання Консульством Республіки Чехія документів для додаткової перевірки, за відмову у видачі візи, а також за втрату внаслідок цих дій придбаних наперед проїзних документів.

ВАЖЛИВО:


• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок та час екскурсій або ж замінювати їх на рівноцінні.
• Мінімальні кількість для виконання факультативних програм - 20 осіб.
У вартості факультативних програм:

- вартість вхідних квитків та/або;

- транспортних послуг та/або;

- екскурсійного обслуговування та/або;


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 63; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав


<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Счетные палочки 30 шт в пластиковом пенале | Барнаул
lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты