Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Рецензія




 

ІV. Оформлення дипломної роботи.

Виклад тексту роботи починається з третьої сторінки. При цьому варто дотримуватись таких правил:

1. текст роботи друкується тільки з одного боку сторінки яка має спеціальну рамку оформлення на аркушах форматом 210x297 мм (А-4) шрифтом Times New Roman, розмір шрифту 14;

2. поля зліва - 30мм, справа - 10мм, зверху 20мм, знизу - 25мм;

3. робота друкується інтервалом 1,5 між рядками. (30-32 рядки на сторінці);

4. вступ, розділи, висновки, список літератури, додатки друкуються з нової сторінки;

5. вказується нумерація та назва кожного розділу;

6. сторінки нумеруються;

7. додатки мають власну нумерацію;

8. всі положення, цитати повинні мати посилання на опрацьовану літературу.

У кінці дипломної роботи подається список використаної літератури в алфавітному порядку або в порядку посилань за текстом. Складаючи список літератури (не менше 7), потрібно дотримуватись загальноприйнятих правил. Монографії, підручники, посібники подаються таким чином:

1.Курлянд З.Н., Осипова Т.Ю., Гурін Р.С. Теорія і методика професійної освіти: Навчальний посібник. - К.: Знання, 2012. -390 с.

Для статей в журналах і періодичних виданнях послідовність опису така: назва статті, найменування журналу, рік видання, номер журналу, номери сторінок з текстом статті.

При використанні інформації з інших джерел, наприклад з мережі Інтернет, слід зазначити точну адресу сайту.

Кожний лист креслення та пояснювальної записки повинні мати рамку і основний підпис. Рамка виконується суцільною лінією на відстані від зовнішньої рамки листа справа, знизу і зверху - 5 мм, зліва - 20 мм. Основний підпис в правому нижньому кутку. Поле з лівого боку листа використовують для підшивки листів пояснювальної записки і креслення.

Розміри, розміщення і зміст основних підписів і додаткових граф до них для креслень і схем повинні відповідати вимогам стандарту (розмір 185x55 мм). Основний підпис для заголовків розділів текстових документів має розмір 185x40мм. Основний підпис для листів текстових документів має розмір 185x15 мм. Перший лист записки - титульний виконується за зразком, поданим у додатку №1, другий лист - завдання на дипломну роботу підписується викладачем, керівником роботи (додаток №2). Послідовність розміщення розділів в записці повинна відповідати їх черговості, передбаченій в завданні.

Графічна частина роботи складається з креслень, схем, графіків, передбачених завданням. Графічні умовні позначення на схемах виконуються згідно вимог Держстандарту. В тексті пояснювальної записки допускаються скорочення, передбачені правилами правопису. Текст не слід перевантажувати однотипними розрахунками, поясненнями, зрозумілими з креслень, схем. На кожну дипломну роботу складається рецензія, в якій вказуються її позитивні і негативні сторони з відповідним обґрунтуванням.

 


 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 83; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты