Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Додатки. Додатки оформлюють як продовження дипломної роботи на наступних її сторінках або у вигляді окремої частини (книги)




Додатки оформлюють як продовження дипломної роботи на наступних її сторінках або у вигляді окремої частини (книги). Якщо додатки оформлюють на наступних сторінках дипломної роботи, кожний такий додаток має починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово “Додаток ” і велика літера, що позначає додаток.

Наприклад:

Додаток А

Схема організаційної структури підприємства

Кожен з додатків починають з нової сторінки. У разі оформлення додатків окремою частиною (книгою) на титульному аркуші під назвою роботи друкують великими літерами слово “ДОДАТКИ”. Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Ґ, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б і т. і.

Один додаток позначається як додаток А. У разі перенесення частини додатка на наступну сторінку, пишуть “Продовження дод. А, а назву не зазначають. На останній сторінці, де розміщується додаток, пишуть “Закінчення дод. А”.

До складу додатків, як правило, включають:

- первинні документи, облікові реєстри, форми звітності та накази по підприємству (установі, організації);

- аудиторські висновки, звіти за результатами аудиторської перевірки, акти перевірок, акти ревізій;

- проміжні математичні доведення, формули і розрахунки;

- таблиці допоміжних цифрових даних;

- інструкції і методики;

- опис алгоритмів і програм розв’язання задач на ПЕОМ;

- ілюстрації допоміжного характеру.

5. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗАХИСТУ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

5.1. Порядок направлення роботи для проходження перевірки на наявність текстових запозичень (плагіату).

Відповідно до наказу ректора НАУ від 14.04.2010 р. № 920/ст “Про запровадження першого етапу дослідної експлуатації системи порівняльного аналізу електронних текстів дипломних робіт”, розпорядження проректора НАУ з навчально-методичної роботи від 29.04.2010 р. № 33/роз “Про затвердження порядку прийому та організації проведення порівняльного аналізу електронних текстів дипломних робіт” не пізніше ніж за три тижні до початку роботи державної екзаменаційної комісії кожен студент повинен надати до випускової кафедри оригінал та електронну копію дипломної роботи.

Електронні копії дипломних робіт надаються студентом на єдиному електронному носії формату CD-R (CD-Rw) з наступним оформленням файлів:

1. Електронний текст дипломної роботи надається окремим єдиним файлом у форматі .doc;

2. Ім’я файлу складається з:

- абревіатури інституту;

- року захисту дипломної роботи;

- шифру спеціальності (напряму) підготовки фахівців (без крапки всередині шифру);

- прізвища студента.

Наприклад: ІЕМ_2011_6030509_Божок.doc

Перераховані складові ім’я файлу відділяються один від одного символом _ (підкреслювання).

5.2. Попередній захист роботи

За графіком, затвердженим випусковою кафедрою (за 15–20 днів до засідання ДЕК із захисту дипломних робіт), відбувається попередній захист роботи в комісії, яка складається з викладачів випускової кафедри. На засіданні комісії повинні бути присутні наукові керівники дипломних робіт студентів, які будуть захищатися. Якщо науковий керівник не може бути присутнім, він повинен завчасно подати письмову резолюцію на роботу студента, у якій має зазначити: чи пропонує він допустити роботу до захисту в ДЕК та стан готовності роботи.

На попередній захист студент повинен принести дипломну роботу (у незброшурованому вигляді), яка буде представлена до захисту.

На попередній захист студент–дипломник має підготувати коротку доповідь (на 3–4 хвилини), у якій викласти актуальність, мету, завдання роботи, яку він виконував, та стисло зазначити, що було зроблено з кожного завдання. У кінці своєї доповіді студент має вказати стан готовності роботи.

На засіданні кафедри розглядається якість написання і оформлення, обговорюється науковий рівень роботи та робиться висновок про рівень підготовки студента. Рівень роботи може бути визнаним таким, що відповідає рівню дипломної роботи.

У разі, коли робота за змістом, обсягом та оформленням не відповідає вимогам, вона повертається студентові на доопрацювання. Після усунення недоліків, студент повинен пройти попередній захист повторно.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 92; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты