Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Робота з оглядачем IE




Щоб відкрити web-документ, можна ввести його адресу в поле адреси та натиснути на клавіатурі <Enter>. Почнеться пошук і завантаження документа.

Як правило, всі документи в www містять мультимедійну інформацію (графічні, звукові та відео файли), що, істотно збільшуючи час завантаження файлу, служить лише для прикраси його зовнішнього вигляду. Для істотного скорочення часу завантаження документа рекомендується його спочатку швидко завантажити в текстовому режимі, відключивши мультимедійні файли. Для цього потрібно виконати команди Tools→Internet Option (Сервис→Свойства обозревателя) та на закладці Advanced (Дополнительно) зняти відмітки напроти всіх пунктів категорії Multimedia (Мультимедия - описано в розділі вище). У цьому режимі замість картинок у документі відображаються спеціальні піктограми. Якщо відкритий документ зацікавить користувача, будь-який малюнок може бути довантажений у потрібний момент. Для цього досить клацнути на піктограмі, що позначає малюнок, правою кнопкою миші та у контекстному меню, що з'явиться, вибрати команду Show Picture (Показать Рисунок). Можна також встановити мультимедійний режим і натиснути кнопку Reload (Обновить), тоді документ відкриється з усіма мультимедійними файлами.

Після завершення завантаження web-сторінки її можна перегортати. Якщо сторінка містить посилання, то клацнувши на ньому можна відкрити нову web-сторінку. Можна пересуватися між web-сторінками за допомогою кнопок Back (Назад) і Forward (Вперед).

Якщо документ може бути корисний надалі, його варто зберегти на диску у вигляді файлу за допомогою команди File→ Save As... (Файл→ Сохранить Как...). При цьому можна задати форму збереження у вигляді:

- тексту;

- web-документа без мультимедійних файлів, але з посиланнями на них;

- повного web-документа. В цьому випадку з документом можна буде працювати в автономному режимі.

Можна також зберегти посилання на документ у папці Favorites (Избранное) за допомогою команди Favorites→Add to Favorites (Избранное→ Добавить в избранное). Це варто зробити, якщо Ви збираєтесь регулярно звертатися до документа надалі.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 102; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты