Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Додатки. 15.1 Основні технічні характеристики Мережа GSM 900/1800/1900 Габаритні розміри 100,5х50,2х20,0мм Ємність батареї 1000mAh




15.1 Основні технічні характеристики

Мережа GSM 900/1800/1900
Габаритні розміри 100,5х50,2х20,0мм
Ємність батареї 1000mAh
Час роботи в режимі очікування 200-300 годин *
Час роботи в режимі розмови 3-5 годин *

* Фактичний час роботи батареї коливається залежно від режиму роботи, установок мережі та виклику.

15.2 Догляд та технічне обслуговування

Ваш телефон - це сучасний пристрій, створений за передовими технологіями, і, отже, до нього необхідно ставитися з належною турботою. Наведені нижче рекомендації допоможуть Вам зберегти гарантію на телефон.

• Тримайте телефон, всі деталі і аксесуари (наприклад, SIM-карту) в недоступному для дітей місці.

• Не використовуйте та не зберігайте телефон в місцях з високим забрудненням або запиленням, інакше можна пошкодити його рухливі деталі і електронні компоненти.

• Не використовуйте та не зберігайте телефон в умовах дуже високих температур. Високі температури скорочують термін служби телефону, призводять до виходу з ладу батареї і деформації або розплавлення пластику, що використовується при виробництві телефону.

• Не зберігайте телефон в умовах дуже низьких температур. Коли телефон нагрівається до своєї нормальної температури, всередині може утворюватися вологість, що призводить до виходу з ладу електронних схем.

• При використанні телефону проявляйте надзвичайну обережність. Падіння, удари або вібрація можуть призвести до пошкодження внутрішніх схем.

• Не використовуйте для чищення телефону рідкі розчини сильних миючих засобів або розчинники. Використовуйте для цього м'яку чисту суху тканину.

• Не фарбуйте телефон. Фарба може забити мобільні деталі і перешкоджати належної експлуатації телефону.

• Використовуйте тільки антену, що входить в комплект поставки або рекомендовану виробником. Використання інших антен, модифікації або оснащення телефону додатковими пристосуваннями можуть привести до його пошкодження і порушення правил експлуатації радіообладнання.

• Якщо телефон або будь-які аксесуари до нього працюють неналежним чином, звертайтеся до авторизованого дилера, який зможе надати Вам кваліфіковані рекомендації.

Всі вищевикладені рекомендації однаково поширюються на телефон, батарею, зарядний пристрій і будь-яке додаткове обладнання. Якщо будь-який пристрій не працює належним чином, зверніться в найближчий авторизований сервісний центр.

 

15.3 Вирішення проблем

Якщо у Вас виникло питання з приводу роботи телефону, спочатку ознайомтеся зі списком часто виникаючих проблем і способів їх вирішення. Якщо після цього виникле питання не вирішене, звертайтеся до продавця мобільного телефону або Вашому оператору послуг.

Проблема Можливі причини
Телефон не вмикається 1.Батарея розряджена 2. Батарея встановлена ​​невірно.
Акумулятор не заряджається 1. Перевірте, чи правильно підключено зарядний пристрій до телефону. 2. Перевірте, чи не закінчився експлуатаційний термін батареї. Продуктивність батареї після кількох років експлуатації знижується. 3. Якщо батарея сильно розряджена, індикатор зарядження може з'явитись тільки через кілька хвилин після підключення телефону до зарядного пристрою.
Немає мережі 1. Занадто слабкий сигнал або наявність сильних перешкод. Перевірте рівень сигналу. На екрані повинні відображатися вертикальні лінії. 2. SIM-картку вставлено неправильно або недостатній контакт SIM-карти. Якщо SIM-карта пошкоджена, зверніться до оператора мережі за заміною.
Неможливо здійснити виклик 1. SIM-картка не зареєстрована в мережі. 2. Не підключена функція виклику. 3. Виклик заборонений внаслідок несплати. 4. Було обрано лінія 2, послуги якої Ваш оператор може не надавати.
Неможливо прийняти виклик 1. SIM-картка не зареєстрована в мережі. 2. Вхідні дзвінки заборонені внаслідок несплати. 3. Включена функція переадресування вхідних дзвінків. 4. Не включена функція індикації вхідного сигналу.
PIN-код заблокований Введіть PUK-код надається разом із SIM-карткою, або зверніться до оператора мережі.
Не працює лічильник викликів Зверніться до оператора мережі.
Збій в роботі SIM-карти 1. Контакти SIM-карти переповнені. Видаліть всі контакти. 2. Заново встановіть SIM-картку. 3. SIM-карта пошкоджена. Замініть її.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 80; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты