Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Опис приміщення




Кімната 1.

Кабінет директора.

Доступ: директор , прибиральниця, клієнти.

Наявність цінного інформаційного активу: на комп’ютері №1 підключеному до локальної мережі Ethernet та інтернету, а також документація,що міститься у шафах, сейфі, акустична інформація.

Вхід в кімнату регулюється за допомогою дверей на яких є замок. Ключі мають директор та прибиральниця. Кімната знаходиться на першому поверсі. На вікнах стоять датчики розбиття скла. В кімнаті є датчик руху.

Вхід клієнтів лише з дозволу директора.

Кімната 2.

Приймальна кімната.

Доступ: вільний.

Наявність цінного інформаційного активу: архів договорів, який зберігається у шафах кімнати під замком, ключ до якого мають секретарка та директор, акустична інформація, на комп’ютері №2 підключеному до локальної мережі Ethernet та інтернету .

Вхід в кімнату регулюється за допомогою дверей на яких є замок. Ключі мають директор,секретар та прибиральниця.

На вікнах стоять датчики розбиття скла. В кімнаті є датчик руху.

Кімната 3.

Кабінет служби безпеки.

Доступ: працівник служби безпеки, прибиральниця.

Наявність цінного інформаційного активу: на комп’ютері №9 підключеному до локальної мережі Ethernet та Інтернету, документація,що знаходиться у шафах, акустична інформація.

Вхід в кімнату регулюється за допомогою дверей на яких є замок. Ключі мають працівники служби безпеки та прибиральниця.

Кімната знаходиться на першому поверсі. На вікнах стоять датчики розбиття скла. В кімнаті є датчик руху.

Кімната 4.

Туалет.

Доступ: вільний .

Наявність цінного інформаційного активу: відсутня.

Кімната 5.

Технічна кімната.

Доступ: вільний.

Наявність цінного інформаційного активу: відсутня.

Кімната 6.

Кабінет розробки книг

Доступ: редактор, працівники цього кабінету, прибиральниця.

Наявність цінного інформаційного активу: у спеціальних шафах зберігаються неопублікованих текстів, шафи розбиті на багато відділів знаходяться, кожен працівник має свій власний, всі вони знаходяться під замком, ключ у кожного власний. А такожнеопубліковані тексти в електронному вигляді, що знаходяться на комп’ютерах №4, 5, 6 підключених до локальної мережіEthernet, акустична інформація.

Вхід в кімнату контролюється спеціальною пропускною системою за допомогою особистих карток, при кожному входженні в кімнату на контрольний пункт надходить сповіщення хто і в який час зайшов у кабінет. На вікнах стоять датчики розбиття скла. В кімнаті є датчики руху.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-15; просмотров: 65; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты