Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


КОЛЬОРОВІ ЛАЗЕРНІ ПРИНТЕРИ




Ця група принтерів до деякого часу не користалася широкою популярністю через високу ціну на них. Усього лише 2 роки тому кольорові лазерні принтери, ціною не більш 10 тис. доларів і їх усе ще не багато. Але до 1999р. по оцінках фірми BIC, кількість кольорових лазерних принтерів досягне 225 тисяч.

Кольорові лазерні принтери володіють деякими з тих же можливостей, що і струминні. Вони можуть друкувати на простому паперу в один чи кілька квітів по одному завданню і на одній сторінці без перенастроювання і мають відносно низьку вартість друку, що складає 3 4 центи для монохромного тексту і 25 центів для 1 кольорової сторінки. В одному тільки ці дві технології відрізняються в ціні, тому що реальні роздрібні ціни лазерних принтерів складають від 4800 до 9000 доларів.

Якість друкування лазерних принтерів сама різна. Більшість принтерів має дозвіл 600х600 крапка/дюйм (1200х300 крапка/дюйм Xerox Xprint 4915). Але навіть відмінні ціни і графіка не заповнюють такого недоліку як блиск зображення, що друкується. Швидкість друку цих пристроїв досягає 3 сторінок у хвилину а ємність оперативного запам'ятовуючого пристрою 24 мегабайт і вище.

Кращими кольоровими лазерними принтерами є: QMS magicolor CX, QMS magicolor LX, Apple Color Laser Writer 12/600PS, Phaser 5400plus, XPrint 4925.

При середній ціні 7000 доларів, кольоровий лазерний принтер не назвеш дешевим. Кому захочеться витратити таку купу грошей? Ясно, що цей продукт призначений для корпоративного користувача. У міру того, як колір стає стандартом для проведення демонстрацій, підготовки звітів і електронних таблиць, виникає настійна потреба в пристрої, що забезпечує одночасно прекрасну якість друкування тексту і гарну передачу кольору. Донедавна цю задачу вирішували в такий спосіб: деякі (чорно-білі) сторінки друкували на монохромному лазерному принтері, а інші на учережденчеському кольоровому (якщо такий мався). При цьому виникала необхідність у сортуванні сторінок. А якщо потрібно було кілька екземплярів? Кольоровий лазерний принтер вирішує ці проблеми. Ви одержуєте бездоганну якість друкування тексту, а також дуже гарну передачу кольору для друку ділових діаграм, можливість заливання суцільними квітами (spot color) а деякі лазерні принтери мають режим з перемінним розміром крапки.

Кольорові лазерні принтери поки ще не ідеальні. Необхідність застосування роздільних видаткових матеріалів для 4 квітів робить обслуговування обтяжним, та й ціна занадто висока.

Але в міру удосконалювання технології і залучення в гру більшого числа учасників, очікується, що якість друку ще підвищиться а ціни будуть падати і далі. Якщо ви шукаєте гарну кольорове друкування графіки і тексту з лазерною якістю і гарною швидкістю розглянете варіант покупки кольорового лазерного принтера.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 42; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты