Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Головна мета, завдання та очікуваний результат міжнародних маркетингових досліджень.




 

Міжнародне підприємництво ставить перед собою багато цілей:

- збільшення потенційного попиту,

- отримання і збільшення конкурентних переваг,

- зниження комерційних ризиків,

- зниження витрат на виробництво і розподіл,

- подовження життєвого циклу товару.

Відповідно до підприємницької цілі фірми, вона формулює свої маркетингові цілі, які обґрунтовуються наступними чинниками:

- за змістом – чого фірма бажає досягти на міжнародному ринку?

- за масштабом – як виглядають плани фірми у цифрах?

- за строками – коли необхідно досягти результатів?

- за обсягами діяльності – які країни будуть задіяні?

Цілі фірми бажано встановлювати послідовно від простіших до більш складних (ознайомлення, імідж, плани продажів, частка ринку, оборот, прибуток).

Рисунок нарисовать

 

 

 

Головна мета міжнародних маркетингових досліджень полягає в розробці концепції загального уявлення про структуру і закономірності динаміки зовнішнього ринку й в обґрунтуванні можливостей розвитку діяльності конкретного підприємства.

Основне завдання міжнародного маркетингового дослідження полягає в діагностиці, ідентифікації шансів і ризиків у ринковій діяльності за кордоном.

Основний результат міжнародних маркетингових досліджень – генерування маркетингової інформації для прийняття рішень у середовищі взаємодії суб'єктів маркетингової системи, що забезпечували б необхідну зовнішнім ринкам кількість і якість товарних і сервісних угод з врахуванням дотримання основних факторів зовнішнього середовища і попиту закордонного споживача.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 85; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты