Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ВКАЗІВКИ ЗІ ВЗАЄМОДІЇ




1. Окремі групи противника, і його розвідка знищувати вогнем чергових вогневих засобів із запасних вогневих позицій. Після відбиття атаки (дії розвідки) провести зміну вогневих позицій.

З початком вогневої підготовки противника особовому складу укритись в перекритих щі­линах. Спостерігачам ввести спостереження за противником з метою своєчасного вияв­лення переходу його в атаку.

2. При розгортанні противника в бойовий порядок ураження йому наносити ЗВ-1 БМП в р-ні відм. 214.7 та ЗВ-2 ор. 2. Сигнали відкриття вогню ЗВ-1 - «Ураган-1», ЗВ-2 - «Ураган-2». З початком розгортання противника в атаку і з виходом його танків та бро­ньованих машин на рубіж відм. 200.4 ор. 2. вогонь відкривають БМП. З виходом противника на рубіж ор. 1 відм. 221.3 відкривають вогонь кулемети та автомати. Вогонь по діля­нці ЗВ-1 взводу зі стрілецької зброї відкривати за сигналом «Шторм» та Ракета з червоно­го диму. З виходом противнику до загороджень перед переднім краєм оборони взводу до­вести вогонь до найвищої напруги. У випадку вклинення противника на правому фланзі або в ОП 2 МВ, частина 2 мвід та БМП займає запасну вогневу позицію і у взаємодії з З мвід2 мв вогнем у фланг знищує противника, який вклинився і не допускає його розпо­всюдження вглиб оборони ОП роти.

При вклиненні противника на лівому фланзі 3 мвід та БМП зайняти запасні позицій і у взаємодії з З мв знищує противника та відновлює оборону по передньому краю. При проведенні контратаки 2 ешелоном батальйону (З мр) з рубежу: склад ПММ, 9-ти поверхова будівля, у напрямку відм. 221.3 3 мвід за сигналом «Цунамі» із запасних вогневих позицій вогнем БМП та стрілецької зброї забезпечує ввід в бій роти сумісно з 2 ешелоном знищує противника та відновлює оборону по передньому краю.

У випадку обходу противника ОП зайняти кругову оборону і твердо утримувати позиції і знищувати противника вогнем усіх засобів.

Для знищення літаків (вертольотів) противника вогонь відкривати за моєю командою усім вогневим засобам взводу.

При виявленні вертольотів вогневої підтримки над Царським селом вогонь відкрити з бойових машин піхоти.

3. Сигнали:

- оповіщення про безпосередню небезпеку і початку використання противником ЗМУ голосом "Зоря", по радіо - "111". Про радіоактивне зараження - голосом "Радіаційна «гроза”, по радіо - "666", - про хімічне і бактеріологічне забруднення голосом "Хімічна тривога", по радіо - "777", ракета СХТ , - при нальоті повітряного противника: голосом "Повітря", по радіо "555', ракета зеленого вогню.

Сигнали управління і взаємодії: бойова тривога, заняття позиції - голосом «До бою», по радіо - «Буря», сигнальна ракета червоного вогню. Відкрити вогонь по ділянці ЗВ-1 БМП - «Ураган-1», ЗВ-2 - «Ураган-2». По ЗВ стрілецької зброї - «Шторм». Сигнал для зайняття ходу сполучення 3 зіркова ракета червоного вогню.

Цілевказівки - трасуючі кулі в напрямку цілі.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты