Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ВКАЗІВКИ КОМАНДИРА ВЗВОДУ НА ВЗАЄМОДІЮ




Окремі групи противника і його розвідку знищувати вогнем чергових вогне­вих засобів з запасних вогневих позицій. Після відбиття (дій розвідки противника) прове­сти зміну вогневих позицій.

З початком вогневої підготовки атаки противника особовому складу укритись в перекри­тих щілинах. Спостерігачам вести спостереження за противником з метою своєчасного виявлення його в атаку.

1.При розгортанні противника в бойовий порядок ураження йому наносити зо­середженим вогнем БМП по рубежам: ЗВ-1 відм. 182.9 ліворуч 100 м «Ураган - 1», ЗВ-2 відм. 209.2 праворуч 100 м. «Ураган - 2».

З початком руху противника в атаку і з виходом його танків і броньованих ма­шин на рубіж відм.210,7, відм. 188,8 вогонь відкривають БМП.

З виходом противника на рубіж ор. 1 ор.З вогонь відкривають всі вогневі засоби і ведуть вогонь по піхоті танкам противника. Вогонь по ділянці ЗВ стрілецької зброї від­кривати за моїм сигналом «Шторм» і ракетою червоного диму.

З виходом противника до загороджень перед переднім краєм оборони взводу довести вогонь до найвищої напруги.

У випадку вклинення противника на правому фланзі або в ОП 1мв 2 мвід займає запасну вогневу позицію, вогнем у фланг знищує противника який вклинився і не допус­кає його розповсюдження у напрямку пам’ятника.

При вклиненні противника в центрі опорного пункту взводу 2 і 3 мвід займають хід сполучення, знищують противника який вклинився і не допускають його розповсю­дження в глибину і в сторони флангів. Сигнал для зайняття ходу сполучення - ракета тризіркового червоного вогню.

У випадку вклинення противника на лівому фланзі в проміжок з ЗМВ БМП З мвід займає запасну вогневу позицію і вогнем знищує противника який вклинився.

В разі обходу противником взводу зайняти кругову оборону. Сигнал на зайняття кругової оборони ракета жовтого диму.

Для знищення літаків (вертольотів) противника вогонь відкривати за моєю ко­мандою всім вогневим засобами взводу. При виявленні вертольотів вогневої підтримки над ор.4, вогонь відкривають БМП з ПТКР.

2.Сигнали:

- оповіщення про безпосередню небезпеку і початку використання противником ЗМУ - голосом "Зоря", по радіо - "111". Про радіоактивне зараження - голосом "Радіаційна загроза", по радіо - "666", - про хімічне і бактеріологічне забруднення голосом "Хімічна тривога", по радіо - "777", ракета СХТ , - при нальоті повітряного противника: голосом "Повітря", по радіо "555', ракета зеленого вогню.

Сигнали управління і взаємодії: бойова тривога, заняття позиції - голосом «До бою», по радіо - «Буря», сигнальна ракета червоного вогню.

Відкрити вогонь по ділянці ЗВ-1 БМП - «Ураган-1», ЗВ-2 - «Ураган-2». По ЗВ стрілецької зброї - «Шторм», ракета червоного диму. Сигнал для зайняття ходу сполучен­ня 3 зіркова ракета червоного вогню.

Цілевказівки - трасуючі кулі в напрямку цілі.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 54; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты