Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Технічна характеристика об’єкта автоматизації




Технологічні схеми – це схеми, які відображують весь технологічний процес. За допомогою технологічних схем вивчається робота технологічного обладнання. Ці схеми креслять без масштабу, але із збереженням форми обладнання.

На технологічних схемах викреслюють також всі трубопроводи, за допомогою стрілок показують напрями проходження технологічного циклу.

Технологічна характеристика електродного водонагрівача ЕПЗ -100:

- номінальна потужність – 100 кВт;

- номінальна напруга – 380 В;

- номінальний питомий опір води при 20 С – 2000 ;

- номінальна температура води С:

на виході – 70;

на вході – 95.

- максимальний робочий тиск – Па;

- кратність регулювання потужності – не менше 3,3;

- ступінь захисту – Ір30.

1. Бак.

2.Теплоізоляція.

3.Електроди.

4.Кришка.

5.Кожух.

6.Маховик.

7.Кран для випускання повітря.

8, 9. Патрубки.

10. Кран для заливання вади.

 

 

Електричні водонагрівачі типу ЕПЗ призначені для нагрівання води в системах водяного, гарячого водопостачання приміщень виробничого і культурно-побутового призначення. Це стальний циліндричний бак з двома патрубками. Для підведення й відведення води, вміщений в металевий кожух. Між баком і кожухом прокладена теплоізоляція. До верхнього патрубка бака приєднано спеціальний патрубок з двома гніздами для встановлення аварійного і регулювального термометрів. Три струмовводи знаходяться на кришці бака. Вода нагрівається в проміжку між електродами і антиелектродами електрично з’єднаних з корпусом.

 

4. Розробка функціонально-технологічної схеми


Поделиться:

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты