Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Огляд Інтернет-ресурсів, що стосуються тематики дипломної роботи.




Сайтом називають вузол мережі Інтернет, комп'ютер, за яким закріплена унікальна ІР-адреса, і взагалі будь-який об'єкт в Інтернеті, за яким закріплена адреса, що ідентифікує його в мережі (FTP-site, WWW-site тощо).

Набір зв'язаних між собою інформаційних онлайнових ресурсів, призначених для перегляду через комп'ютерну мережу за допомогою спеціальних програм — браузерів. Веб-вузол може бути набором документів в електронному вигляді, он-лайновою службою.

Усі центральні органи державної влади та переважна більшість місцевих мають веб-сайти, на яких також розміщується інформація, перелік якої визначено Постановою кабінету Міністрів «Про порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади» №3/2002 від 04.01.2002 р.

Інтернет ресурси що стосуються тематики моєї дипломної роботи можна розділити на 3 категорії:

- інформаційні ресурси

- локальні ресурси

- ресурси державного характеру.

 

До першої категорії можна віднести сайт http://uk.wikipedia.org де можна знайти усю основну інформацію щодо ДМСУ, а також посилання що стосуються заданої тематики (Рис.1).

 

Рис.1.1.Сайт Вікіпедії з запитом про міграційну службу.

 

Також до цієї категорії можна віднести ресурс - http://migraciya.com.ua/dmsu у якому освітлюються усі основні моменти роботи міграційної служби (Рис.2).

 

 

Рис.1.2. інформаційний сайт газети «Міграція»

У щомісячних випусках цієї газети можна побачити відомості про Міністерства внутрішніх справ, Управління міграційної служби та їхню діяльність, новини з регіональних міграційних служб, у Міністерстві юстиції , обговорення гарячих тем, дізнатися інформацію про події та заходи, привітання, також присутній міграційний форум, де можна задавати будь - які запитання та отримати відповідь (Рис.3).

 

Рис.1.3.Розділ «Форум» газети «Міграція».

До категорії локальних ресурсів відносяться сайти представництв ДМСУ у регіонах, як наприклад сайт головного управління ДМС у Львівській області - http://lv.dmsu.gov.ua/ (Рис.4.).

Рис.1.4. Сайт представництв ДМС у регіонах.

Третя категорія в основному представлена офіційним сайтом ДМСУ - http://dmsu.gov.ua/ , де надана уся інформація щодо послуг, нормативних актів, статистичних даних, тощо. Також ресурс надає інформацію прес-служби, та контакти гарячих ліній усіх територіальних органів ДМС України (Рис.5.).

Рис.1.5. Офіційний сайт ГУДМС.

 

У розділу «Адміністративні послуги» громадяни можуть дізнатися про те, як набути громадянства?, що потрібно для отримання закордонного паспорту?, інформацію про реєстрацію та зняття з реєстрації проживання (Рис.6.).

Рис.1.6. Адміністративні послуги

Інтернет - ресурси забезпечують простий доступ до інформації громадянам та дають можливість задати питання та отримати відповіді них на відповідних форумах.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 67; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты