Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ЧАСТИНА 2




Якщо споживач погоджується взяти участь в Активності і приходить з пачкою сигарет «Прилуки Преміум»:

- Будь ласка, дайте Вашу пачку – мені потрібно забрати фольгу від неї. Це необхідно для підтвердження Вашої участі в Активності та жодним чином не зіпсує ні пачку, ні сигарети.

Промоутер забирає фольгу від пачки

- Вам також потрібно заповнити невеличку анкету.

- Навіщо заповнювати анкету?

- Це необхідно, щоб ми краще знали наших споживачів, а також необхідні Ваше письмове підтвердження, що Вам уже виповнилося 18 років і Ви курите, та згода на обробку Ваших даних, що вимагає чинне законодавство.

Споживач заповнює – промоутер забирає анкету

- Дякую.

- Ми раді, що Ви обираєте марку «Прилуки Преміум Вишукані»/ «Прилуки Преміум Класичні». Ось ваша стильна запальничка.

Промоутер видає споживачеві запальничку.

- Дякуємо, що приділили нам час. - - Залишайтесь з Прилуками! Гарного Вам дня/ вечора!

 

Можливі додаткові питання і ситуації

Питання/ ситуація Відповідь/ рішення
Питання про Активність
Що це за запальничка? Це дуже зручна та стильна запальничка.
Як взяти участь в Активності та отримати винагороди? Для того, щоб отримати запальничку, необхідно придбати в торговій точці 1 пачку сигарет «Прилуки Преміум Класичні» або «Прилуки Преміум Вишукані».
Скільки буде тривати Активність? Активність триває з 21.05.2012 р. по 18.06.2012 р., включаючи обидві дати.
Скільки разів я можу взяти участь в Активності? Ви можете брати участь в Активності 1 раз на день.
Питання про «Прилуки Преміум Класичні»
Що це за сигарети «Прилуки Преміум Класичні»? «Прилуки Преміум Класичні» – це новий насичений смак у лінійці «Прилуки Преміум». Вміст у сигаретах «Прилуки Преміум Класичні»: смол – 10 мг/сиг; нікотину – 0,7 мг/сиг.
Де виробляють сигарети «Прилуки Преміум Класичні»? Сигарети «Прилуки Преміум Класичні» виробляють на тютюновій фабриці компанії «Бритіш Америкен Тобакко Україна» у м. Прилуки.
Питання про фільтр «Прилуки Преміум Класичні» Сигарети «Прилуки Преміум Класичні» мають удосконалений вугільний фільтр з повітряною камерою, що служить для охолодження диму.
Скільки коштують «Прилуки Преміум Класичні»? Сигарети «Прилуки Преміум Класичні» коштують 8 грн.
Чим «Прилуки Преміум Класичні» відрізняються від інших сигарет «Прилуки»? «Прилуки Преміум Класичні» створені з найкращих натуральних сортів тютюну, та також містять удосконалений вугільний фільтр з повітряною камерою.
Питання про «Прилуки Преміум Вишукані»
Що це за сигарети «Прилуки Преміум Вишукані»? «Прилуки Преміум Вишукані» – це відмінний смак та аромат. Вміст у сигаретах «Прилуки Преміум Вишукані»: смол – 6 мг/сиг; нікотину – 0,5 мг/сиг.
Де виробляють сигарети «Прилуки Преміум Вишукані»? Сигарети «Прилуки Преміум Вишукані» виробляють на тютюновій фабриці компанії «Бритіш Америкен Тобакко Україна» у м. Прилуки.
Питання про фільтр «Прилуки Преміум Вишукані» Сигарети «Прилуки Преміум Вишукані» мають удосконалений вугільний фільтр з повітряною камерою, що служить для охолодження диму.
Скільки коштують «Прилуки Преміум Вишукані»? Сигарети «Прилуки Преміум Вишукані» коштують 8 грн.
Чим «Прилуки Преміум Вишукані» відрізняються від інших сигарет «Прилуки»? «Прилуки Преміум Вишукані» створені з найкращих натуральних сортів тютюну, та також містять удосконалений вугільний фільтр з повітряною камерою.
Інші питання
Скажіть, чому підвищилися ціни на сигарети? Ціна на сигарети була збільшена внаслідок різних факторів, основним є збільшення ставок акцизного збору.
Це поширюється на всі марки сигарет всіх компаній або тільки на марки В.А.Т.? Це поширюється на всі марки сигарет всіх компаній.
Інформація про компанію Сигарети «Прилуки Преміум» випускає компанія "Бритіш Америкен Тобакко". Ця компанія заснована у 1902 р. і є одним з лідерів світового тютюнового ринку. В Україні "Бритіш Америкен Тобакко" представлена такими відомими марками, як:
  • міжнародні:
PALL MALL (ПЕЛЛ МЕЛЛ), КЕNT (КЕНТ), VOGUE (ВОГ), LUCKY STRIKE (ЛАКІ СТРАЙК), VICEROY (Вайсрой), Капрі, Dunhill (Данхілл).
  • національні:
«ПРИЛУКИ ОСОБЛИВІ», «Прилуки Преміум Класичні», «Прилуки Преміум Вишукані» «Отаман», «Козак». У 1993 році разом з Прилуцькою тютюновою фабрикою компанія "Бритіш Америкен Тобакко" заснувала перше спільне тютюнове підприємство в Україні - А/Т тютюнову компанію "В.А.Т.-Прилуки" ("Бі. Ей. Ті. - Прилуки"). З моменту появи на українському ринку компанія "Бритіш Америкен Тобакко" інвестувала значну суму в модернізацію фабрики. Її сучасне обладнання відповідає найвищим міжнародним стандартам, що гарантує високу якість сигарет і дозволяє випускати сигарети такого рівня, як «Прилуки Преміум».
Питання про шкоду куріння, інші марки і т.д. Вибачте, але я можу відповідати тільки на питання про марку «Прилуки» або компанію «Бритіш Американ Тобакко».
Інші питання про марку Вибачте, але у даний момент я не можу відповісти на Ваше запитання. Та Ви можете отримати інформацію за телефоном інформаційної лінії торговельної марки Прилуки: 0 800 50 08 08 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).
А Ви самі курите? І як Ви можете пропагувати шкідливу звичку куріння? Так, я курю (незалежно від того, курить промоутер чи ні). Проте зараз я – на своєму робочому місці, і моя робота – не пропагувати куріння, а надавати інформацію про торговельну марку Прилуки повнолітнім, які курять.  

Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты