Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Створення нового документа.




· Створення документа на основі шаблона Звичайний (Normal) - Ctrl+ N чи щиглик на піктограмі .

· Виконати команду меню Файл / Створити. У вікні вибрати шаблон для нового чи документа створити новий шаблон за допомогою одного з майстрів.

 

Завантаження існуючого документа.

· Команда Відкрити меню Файл;

· щиглик на піктограмі в панелі інструментів;

· за допомогою комбінації клавіш Ctrl+O чи Ctrl+F12.

Виділення декількох файлів

· Щоб виділити трохи несуміжних файлів у діалоговому вікні Відкриття документа, треба клацнути на імені першого з них і, утримуючи натиснутої клавішу Ctrl, клацнути на іменах інших файлів.

· Щоб виділити кілька розташованих поруч файлів у діалоговому вікні Відкриття документа, треба клацнути на імені першого з них, потім натиснути клавішу Shift і, утримуючи її, клацнути на імені останнього з них.

Крім той список з кілька файлів, що редагуються останніми, знаходиться наприкінці списку команд меню Файл.

Пошук файлів.

Для пошуку файлів на диску використовується діалогове вікно Відкрити…(меню Файл). Пошук файлу може вироблятися по імені, типу, даті останньої зміни, по наявності у файлі визначеного тексту. Щоб знайти файл по заданих властивостях, наприклад, по імені автора, чи темі заголовку, чи по властивостях, що не відноситься до тексту, наприклад, по даті створення, варто натиснути кнопку Добір. Умови, використовувані в процесі пошуку файлу, можна зберегти, а також чи змінити видалити.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 46; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты