Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Гравець НЕ МАЄ ПРАВА вночі співати, танцювати, бити по столу, говорити або робити інші дії, які не входять в рамки нічного життя. За порушення ведучий виносить попередження.




Кодекс законів MAFIA CLUB

Від

GRAND FAMILY

Гравець ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ приходити ВЧАСНО. При порушенні цього правила ведучий може усунути гравця від першого кола гри.

Гравець ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ приходити на гру тверезим, під час перебування в маф-клубі - з повагою ставитися до інших гравців, бути ввічливим, спілкуватися щирою Українською мовою і не вживати матюки. В маф-клубі всі між собою рівні. Усі службові ранги, соціальні класи, посадові звання, заслуги, авторитетне ставлення, зверхність, комплекси, егоїзм і т.п. Залишається за межами клубу. При порушенні цього правила ведучий може не допустити гравця до участі в грі, а при жорстких порушеннях – позбавити членства в клубі.

Гравець НЕ МАЄ ПРАВА говорити слова «клянуся», "атвічяю", «чесне слово», «чесно», «чесно кажучи» і так далі, а також клястися в будь-якій формі чи апелювати до будь-якої релігії. За це ведучий може або дати попередження, або видалити гравця з гри.

Також НЕ МОЖНА використовувати фрази 100%, 200% і так далі, а також пропонувати кошти або інші форми підкупу гравців. За це дається попередження.

Гравець НЕ МАЄ ПРАВА навмисно ПІДГЛЯДАТИ ВНОЧІ. За це гравець залишає гру і може бути позбавлений членства в маф-клубі. За ненавмисне підглядання гравець залишає гру.

Гравець МАЄ ПРАВО виставляти на голосування лише одну кандидатуру.

Гравець МАЄ ПРАВО голосувати лише за одну кандидатуру.

Вночі чорний гравець (мафія) МАЄ ПРАВО стріляти лише один раз. Вистріл зараховується тільки коли всі чорні вистрілили одночасно. Вистріл не зараховується, якщо чорний гравець не вистрілив або вистрілив запізно.

Чорні (мафія) та червоні (мирні) гравці ВНОЧІ НЕ МАЮТЬ ПРАВА показувати жестами або іншим чином Дону та Шерифу, кого перевіряти. За порушення цього правила гравець видаляється з гри.

Гравець НЕ МАЄ ПРАВА вночі співати, танцювати, бити по столу, говорити або робити інші дії, які не входять в рамки нічного життя. За порушення ведучий виносить попередження.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-13; просмотров: 72; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты