Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


УМОВИ ТА СТРОК ПОСТАВКИ ТА МОНТАЖУ




2.1. Поставка Товару здійснюється силами та за кошти Постачальника за адресою вказаною Покупцем: місто _______________________________________________________________________________________________.

2.2. Строк поставки до 20 робочих днів з моменту отримання коштів за Товар(п.3.1, п.32) на розрахунковий рахунок Постачальника.

2.3. Кількість Товару, асортимент, якість партії Товару письмово узгоджуються Сторонами в Додатку №1 який є невід’ємною частиною цього Договору.

2.4. Приймання-передача Товару по кількості та якості здійснюється Сторонами за адресою, визначеною в п.2.1. цього Договору, згідно наданих Постачальником супровідних документів на Товар. У випадку невідповідності поставленого Товару умовам цього Договору, приймання - передача Товару Сторонами проводиться у відповідності до чинного законодавства України.

2.5. Монтаж обладнання здійснюється на протязі 5 робочих днівсилами Постачальника. Початок монтажу обумовлюється окремо між Постачальником та Покупцем.

2.6. Претензії по кількості та якості Товару Покупець пред’являє згідно чинного законодавства України.

 

3. ЦІНА ТОВАРУ ТА УМОВИ РОЗРАХУНКІВ

3.1. Сторони узгоджують ціну Товару в Додатку № 1 до цього Договору. Ціна Товару складає: 13250,00 гривень (тринадцять тисяч двісті п’ятдесят гривень 00 копійок) без ПДВ.

3.2. Оплата Товару Покупцем здійснюється двома етапами, шляхом передплати 50% від суми договору, а саме: 6625,00грн.(шість тисяч шістсот двадцять п’ять грн.. 00 копійок) без ПДВ,в момент підписання даного Договору, а решта 50%від суми (див. п. 3.1. даного Договору), по завершенню дії даного Договору, а саме в момент підписання Акту прийому – передачі товару.

3.3. Моментом приймання-передачі Товару є момент підписання Сторонами Акту на Товар. Сторони визнають, що такий Акт на Товар є документом, що підтверджує набуття Покупцем права власності на Товар та моменту переходу ризиків випадкового пошкодження Товару від Постачальника до Покупця. Дата поставки Товару Покупцю є дата підписання Сторонами Акту прийому - передачі Товар.

3.4. Фактом оплати Товару Сторони визнають підписання даного Договору та Акту прийому – передачі товару Постачальником.

3.5. Постачальник зобов’язаний надати Покупцю наступні документи на Товар: Договір, Акт прийому - передачі, Гарантійний талон.

 

4. ГАРАНТІЇ

4.1. Для поставленого обладнання гарантійний термін експлуатації Товару вказаний в гарантійному талоні.

4.2. Постачальник гарантує відповідну якість Товару на протязі гарантійного терміну при виконанні Покупцем правил використання та умов збереження Товару.

 

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. За невиконання або неналежне виконання умов цього Договору Сторони несуть відповідальність згідно чинного законодавства України.

5.2. У випадку порушення Постачальником строків поставки (п.2.2. даного Договору), Покупець має право нарахувати Постачальнику пеню в розмірі подвійної облікової ставки НБУ від вартості непоставленого Товару за кожен день такого прострочення.

5.3. У випадку порушення Покупцем умов оплати Товару передбаченого п. 3.2. даного Договору Постачальник має право нарахувати Покупцю пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ від неоплаченої суми вартості фактично відвантаженого Товару за кожний прострочений день.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-14; просмотров: 74; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты