Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ФОРС-МАЖОР




6.1. Сторони прийшли до згоди про те, що у випадку виникнення форс - мажорних обставин (виникнення непереборної сили, яка не залежить від дії Сторін, а саме: війни, військових дій, блокади, ембарго, пожежі, повені та інших стихійних лих чи сезонних природних явищ, інших міжнародних санкцій, валютних обмежень, змін національного законодавства, обмежень, введених органами державної влади, які безпосередньо унеможливлюють виконання цього Договору) Сторони звільняються від виконання своїх обов’язків на час дії вказаних обставин. У випадку, якщо дія вказаних обставин продовжується більш ніж 60 днів, кожна із Стоpін має право на розірвання Договору і не несе відповідальності за це при умові, що вона сповістила про це іншу Сторону не пізніше ніж за 7 днів до такого розірвання.

6.2. Достатнім доказом дій форс - мажорних обставин є документ, виданий Торгово-промисловою палатою України.

 

7. РОЗГЛЯД СПОРІВ

7.1. Всі спірні ситуації, що виникають в процесі виконання даного Договору, вирішуються Сторонами шляхом переговорів, а у випадку недосягнення згоди, розглядаються в відповідності до чинного законодавства України.

 

 

8. ІНШІ УМОВИ

8.1. Даний Договір складений українською мовою у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу по одному для кожної із Сторін.

8.2. Зміни, доповнення, додаткові погодження до даного Договору оформляються у вигляді додатків, протоколів, додаткових угод, які підписуються Сторонами. Пролонгація або дострокове розірвання Договору будуть дійсні при умові, якщо вони здійснені в письмовій формі і підписані уповноваженими на це представниками обох Стоpін.

8.3. Всі вище перераховані документи до даного Договору становлять його невід’ємну частину.

8.4. Жодна із Сторін не має права передавати свої права і зобов’язання за даним Договором третій стороні без письмової згоди іншої Сторони.

8.5. Сторони негайно інформують одна одну про зміни адреси та реквізитів.

8.6. У випадках, не передбачених даним Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

8.7. Сторони не заперечують проти застосування персональних даних в межах чинного законодавства, в умовах цього договору.

8.8. Цей Договір вступає в силу з дати підписання і діє до «__»___________ 2013 року, а в частині взаєморозрахунків - до повного їх проведення Сторонами та підписання Акту прийому -передачі.

8.9. Договір з додатками, складений на 4(чотири) сторінки, по одному екземпляру на бік.

 

9. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН

ПОСТАЧАЛЬНИК: ФОП Кравчук Є.В. Код за ЄДРПОУ 3046508032; Юридична адреса: 49032, м. Дніпропетровськ, вул. Киргизька, буд.3, кв.10; Фактична адреса: 50000, м. Кривий Ріг, Вул. Ільїчевська 71 р/р 4405885017761005 в Філія АТ "Приватбанк", м. Дніпропетровськ;     Від Постачальника   ___________________________ /Кравчук Є.В./   М.П. ПОКУПЕЦЬ: ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________     Від Покупця   _______________________ /_____________________/   М.П.

 

 

Додаток № 1 до Договору постачання № 01/1706 від «___» липня 2013 р.

 

 

Найменування Кількість, Ціна, грн без ПДВ Сума, грн без ПДВ
1.Силова вежа, в комплекті: - сама вежа двоповоротна типу «револьвер» та «скорпіон» - подовжувач вежі - гідравлічний циліндр 20тон(тягнучий) - пальці фіксатори 5шт.   8700,00грн. 8700,00грн.
  2. Захоплення за поріг подвійний ДАВ 60 1300,00грн. 2600,00грн.
  3. Затиск   650,00грн. 1950,00грн.
Всього без ПДВ 13250,00грн.
           

Всього на суму: 13250,00 гривень (тринадцять тисяч двісті п’ятдесят гривень 00 копійок) без ПДВ,оплата здійснюється двома частинами, 50% на 50%, при підписанні Договору перші 50% (6625,00грн.(шість тисяч шістсот двадцять п’ять грн.. 00 копійок) без ПДВ),після підписання Акту прийому – передачі останні 50% а саме6625,00грн.(шість тисяч шістсот двадцять п’ять грн.. 00 копійок) без ПДВ.

 

ПОСТАЧАЛЬНИК: ФОП «Кравчук Є.В.» Код за ЄДРПОУ 3046508032; Юридична адреса: 49032, м. Дніпропетровськ, вул. Киргизька, буд.3, кв.10; Фактична адреса: 50000, м. Кривий Ріг, Вул. Ільїчевська 71 р/р 4405885017761005 в Філія АТ "Приватбанк", м. Дніпропетровськ;     Від Постачальника   ___________________________ /Кравчук Є.В./   М.П. ПОКУПЕЦЬ: ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________     Від Покупця   _______________________ /_____________________/   М.П.

 

СХЕМА №1

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

АКТ

приймання-передачі майна № 11/1608

за Договором постачання № 01/1706 від "29" липня 2013 р.

 

м. Дніпропетровськ "___" січня 2013р.

 

Цей Акт складено на виконання пп. 1.1. Договору постачання N 01/1706 від "29"липня 2013 р., укладеного між ФОП «Дришлюк О.О»(надалі іменується "Замовник") та ФОП «Кравчук Є.В» (надалі іменується "Виконавець").

 

ЧАСТИНА 1. ПЕРЕДАННЯ МАЙНА ВИКОНАВЦЮ

Ми, що нижче підписалися, Замовник, Дришлюк О.О., з однієї сторони, і Виконавець, Кравчук Є.В., з іншої сторони, склали Частину 1 цього Акта про те, що відповідно до зазначеного вище Договору, Виконавець прийняв, а Замовник передав майно відповідно до наведеного нижче:

 

Найменування Кількість, Ціна, грн без ПДВ Сума, грн без ПДВ
1.Силова вежа, в комплекті: - сама вежа двоповоротна типу «револьвер» та «скорпіон» - подовжувач вежі - гідравлічний циліндр 20тон(тягнучий) - пальці фіксатори 5шт.   8700,00грн. 8700,00грн.
  2. Захоплення за поріг подвійний ДАВ 60 1300,00грн. 2600,00грн.
  3. Затиск   650,00грн. 1950,00грн.
Всього без ПДВ 13250,00грн.
           

Але: згідно Договору постачання N 01/1706 від "29"липня 2013 р, від вище вказаної суми згідно п.3.2. до сплати залишилась решта 50% по сплаті за вище вказаний товар, а саме 6625,00грн.(шість тисяч шістсот двадцять п’ять грн.. 00 копійок) без ПДВ,яка була сплачена повністю в момент підписання данного АКТу .

 

Майно передане повністю відповідно до умов зазначеного вище Договору, зауважень до якості і кількості майна немає.

За наявності нестачі чи пошкоджень (псування) майна це вказується в додатку до Акта.

 

Майно передав:

від Виконавця:

ФОП «Кравчук Є.В.» /____________/

 

 

М. П. Майно прийняв:

від Замовника:

ФОП «Дришлюк О.О.» /____________/

 

 

АКТ

приймання-передачі майна № 12/1608

 

м. Дніпропетровськ "___" січня 2013р.

 

Цей Акт складено на виконання постачання., укладеного між ФОП «Дришлюк О.О»(надалі іменується "Замовник") та ФОП «Кравчук Є.В» (надалі іменується "Виконавець").

 

ЧАСТИНА 1. ПЕРЕДАННЯ МАЙНА ВИКОНАВЦЮ

Ми, що нижче підписалися, Замовник, Дришлюк О.О., з однієї сторони, і Виконавець, Кравчук Є.В., з іншої сторони, Виконавець прийняв, а Замовник передав майно відповідно до наведеного нижче:

 

Найменування Кількість, Ціна, грн без ПДВ Сума, грн без ПДВ
  1. Гідронасос JTС 20тон
 
850,00грн. 850,00грн.
 
  1. 2. бондаж
70,00грн. 140,00грн.
Всього без ПДВ 990,00грн.
           

 

Майно передане повністю відповідно до умов зазначеного вище Договору, зауважень до якості і кількості майна немає.

За наявності нестачі чи пошкоджень (псування) майна це вказується в додатку до Акта.

 

Майно передав:

від Виконавця:

ФОП «Кравчук Є.В.» /____________/

 

 

М. П. Майно прийняв:

від Замовника:

ФОП «Дришлюк О.О.» /____________/

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-14; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты