Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Видача автомобіля з ремонту




Перевірку автомобіля необхідно провести до підписання акту-прийому передачі. Переконайтеся в тому, що Ви купуєте саме те, за що платите. Ваш менеджер ще не продав Вам автомобіль, поки ви разом детально не оглянули машину. У салоні, в якому цінують свою репутацію, в разі виявлення деяких з нижче перелічених нюансів, Вам їх легко усунуть.

1. Інженер-консультант зв'язується з Замовником і повідомляє про готовність автомобіля, ставить автомобіль на стоянку під техцентре.

2. Замовник зобов'язаний дотримуватися умов договору на технічне обслуговування автомобіля, а також ці Правила.

3. Якщо Замовник не прийняв роботи (послуги), а також не справив остаточного розрахунку за виконаний обсяг робіт протягом 3 (трьох) днів з дати закінчення ремонту, узгодженої в договорі (ремонтному замовленні), Замовник зобов'язується сплатити за зберігання автомобіля

4. Автомобіль, замінені деталі, вузли і агрегати, видаються інженером-консультантом Замовнику або його представникові (на підставі довіреності, оформленої за правилами, зазначеним у п.п. 2.7.7.) Після повної оплати виконаних робіт (наданих послуг) при наданні копії приймально -здавального акту автомобіля, Акту здачі-приймання робіт, виконаних по ремонтному замовлення з відміткою про оплату та умови пред'явлення документа, що посвідчує особу, а для представника юридичної особи - також довіреності, оформленої в установленому порядку.

5. Автомобілі без оплати можуть бути видані тільки тим компаніям або фізичним особам, з якими укладено договір про сервісне обслуговування з оплатою в кредит (страхові компанії, корпоративні клієнти та ін) або автомобілі, на яких проводився тільки гарантійний ремонт.

6. При втраті Замовником приймально-здавального акту та / або ремонтного замовлення, автомобіль видається на її усною заявою з пред'явленням документа, що посвідчує особу, свідоцтва про реєстрацію автомобіля.

7.При видачу автомобіля всі знімні деталі повертаються Замовнику в упаковці, яка виключає забруднення салону (багажника).

Замовнику не повертаються деталі, замінені по гарантії, у напрямку страхової компанії, а також масляні і паливні фільтри.

- При отриманні автомобіля після виконання робіт Замовник разом з інженером-консультантом перевіряє його комплектність, обсяг і якість виконаних робіт, справність вузлів і агрегатів, які зазнали ремонту, здійснює зовнішній і внутрішній огляд свого автомобіля і, в разі згоди, підписують приймально-здавальний акт автомобіля , акт здачі-приймання робіт і ремонтний замовлення.

- Всі претензії, що стосуються комплектності автомобіля, наявності внутрішніх або зовнішніх пошкоджень, які не відображені у приймально-здавальному акті, Замовник зобов'язаний пред'явити безпосередньо при отриманні автомобіля з техцентре. В іншому випадку він втрачає право згодом посилатися на ці недоліки.

Контрольні питання

1. Способи складання автомобілів після КР

2. Вимоги до видачі автомобілів з ремонту


 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-04; просмотров: 93; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты