Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Завдання № 46




 

Вставте пропущене слово у положення: «Виконавчими органами …….. є їх виконавчі комітети, відділи, управління та інші створювані радами виконавчі органи.»

► сільського, селищного, міського голови.

сільських, селищних, міських, районних у містах (у разі їх створення) рад;

► місцевих, обласних рад;

► місцевих державних адміністрацій;

► обласних, районних у містах (у разі їх створення) рад;

 

Завдання № 47

 

Вставте пропущене слово у положення: «Виконавчими органами сільських, селищних, міських, районних у містах (у разі їх створення) рад є їх ……… , управліня та інші створювані радами виконавчі органи.»

 

► департаменти;

► виконавчі комітети, департаменти;

► спеціалізовані комітети;

► виконавчі комісії, відділи;

виконавчі комітети, відділи;

 

Завдання № 48

 

Вставте пропущене слово у положення: «Рада в межах своїх повноважень приймає нормативні та інші акти у формі ……. »

► розпоряджень;

► наказів.

► рішень;

► інструкцій; ► постанов;

 

Завдання № 49

 

Вставте пропущене слово у положення: «Рішення ради приймається на її пленарному засіданні після обговорення …… депутатів від загального складу ради, крім випадків, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

► половиною;

► двома тертинами;

► третиною голосів;

більшістю.

► трьома четвертими;

 

Завдання № 50

 

Вставте пропущене слово у положення: «Рішення сільської, селищної, міської ради у …..-денний строк з моменту його прийняття може бути зупинено сільським, селищним, міським головою і внесено на повторний розгляд відповідної ради із обґрунтуванням зауважень.»

► 15;

► 5;

► 2.

► 20; ► 10;

 

Завдання № 51

 

Вставте пропущене слово у положення: «Рада зобов'язана у ….. строк повторно розглянути рішення. Якщо рада відхилила зауваження сільського, селищного, міського голови і підтвердила попереднє рішення двома третинами депутатів від загального складу ради, воно набирає чинності.»

► тритижневий;

► тижневий;

► двотижневий;

► дводенний.

► місячний;

 

Завдання № 52

 

Вставте пропущене слово у положення: «Сільський, селищний, міський голова, голова районної у місті, районної, обласної ради в межах своїх повноважень видає ……. »

► укази;

► інструкції;

► рішення.

розпорядження;

► роз‟яснення;

 

Завдання № 53

 

Вставте пропущене слово у положення: «Акти органів та посадових осіб місцевого самоврядування з мотивів їхньої невідповідності Конституції або законам України визнаються ….. в судовому порядку»

► незаконними;

► нікчемними;

► нечинними; ► законними.

► недоречними;

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-05; просмотров: 77; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты