Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Пересилання вкладених файлів по E-mail




Можливість відправити по електронній пошті файл будь-якого формату - одна із самих корисних характеристик E-mail. Таким чином Ви можете направити своїм адресатам документ Word, чи файл із потрібним зображенням, звукове або відео-вітання та будь-які інші файли. Єдина умова - не посилайте дуже великі файли, якщо Ви не впевнені, що ваш адресат має виділений канал в Інтернет.

Отже, для вкладення файлу в лист, розмістивши курсор у вікні для введення листа, натисніть кнопку з зображенням скрепки на панелі інструментів. У відповідь на екран буде виведене стандартне діалогове вікно з зображенням файлової структури вашого комп'ютера. Коли Ви знайдете на диску потрібний файл, виділіть його і натисніть кнопку Вкласти (Attach). Outlook Expressвставить файл у ваш електронний лист, і нижче теми листа з'явиться додаткова стрічка зі значком та назвою вкладеного файлу (рис. 11.3).

рис.11.3 Вікно створення нового повідомлення з вкладеним файлом

Варто нагадати, що аналогічним чином виглядають листи, що прийшли до Вас, котрі містять вкладені файли. Досить двічі клацнути на значку з вкладеним файлом, як завдяки механізму OLE (Object Linking and Embedding) операційної системи Windowsбуде запущена відповідна програма для перегляду цього файлу.

Деякі формати файлів настільки великі, що займають декілька сотень кілобайт (характерний приклад таких файлів, - малюнки у форматі .bmp). Для зниження розміру великих вкладених файлів попередньо використовуйте яку-небудь програму - архіватор (наприклад, WinZip), і вкладайте в електронні листи вже стиснуті файли. Також, якщо Вам треба відіслати декілька вкладених файлів в одному листі, "стисніть разом" потрібні файли архіватором і відправте в листі єдиний архівний файл.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 148; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты