Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Посадові функції




Здійснює науково-дослідну роботу з тематики лабораторії, що охоплює питання організації, зберігання та видачі нафтопродуктів у господарствах Міністерства агропромислової політики України, з метою мінімізації втрат і забезпечення їхньої якості як у процесі зберігання, так і на стадії видачі для заправки сільськогосподарської техніки.

Використовуючи сучасні досягнення науки, техніки й виробництва, застосовуючи наукову методологію, забезпечує високий науковий рівень здійснюваних ним досліджень і розробок та їх упровадження на виробництві.

Обґрунтовує напрям нових досліджень і розробок та методи їх виконання, вносить пропозиції в плани науково-дослідних робіт. Організовує складання програми робіт, координує діяльність під час спільного виконання робіт з іншими організаціями. Бере безпосередню участь у проведенні досліджень, узагальнює отримані результати. Визначає сферу використання результатів наукових досліджень і розробок та організовує практичну реалізацію.

Готує до видання наукові праці та іншу інформацію за результатами завершених робіт. Керує виконавцями, які беруть участь у проведенні досліджень, сприяє їхньому творчому зростанню й підвищенню наукового рівня і кваліфікації.

За тематикою своїх досліджень забезпечує підготовку пропозицій з госпрозрахункових робіт, їх техніко-економічного обґрунтування, захист перед організаціями-за-мовниками та укладення договорів.

 

Посадові обов'язки

 

Повинен знати:

• наукові проблеми з питань зберігання й раціонального використання паливно-мастильних матеріалів у господарствах Міністерства АПП, а також із питань технічного обслуговування машин, керівні матеріали, вітчизняні й зарубіжні дослідження в цій галузі;

• сучасні методи планування й засоби організації досліджень і розробок, проведення експериментів і спостережень;

• прилади, апаратуру та інше лабораторне обладнання;

• методи визначення економічної ефективності й оцінки якості досліджень і розробок;

• порядок оформлення НТД (науково-технічної документації) з проведених досліджень і розробок;

• основи трудового законодавства, правила й норми охорони праці;

• правила техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

 

Зав. лабораторії _______________________

(Посада і прізвище (підпис) (ініціали, прізвище)

службової особи,

яка склала інструкцію)

 

З інструкцією ознайомлений _______________________

(підпис) (ініціали, прізвище)

(дата)

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 85; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты