Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ЛИСТ-ЗАПИТ




 

(Бланк установи) Київський національний

Міністерство освіти і науки університет ім. Тараса Шевченка

України деканові хімічного факультету

(Вихідні дані листа — дата, №) доктору хімічних наук

Про відрядження в Донецький проф. Наєнкові М. К.

державний університет

 

Шановний Михайле Кузьмовичу!

 

Просимо повідомити про згоду на відрядження терміном на 15 днів з 15.06 до 30.06.2001 р. доктора хімічних наук професора Кучеренка Іллі Корнійовича для виконання обов'язків голови Державної екзаменаційної комісії хімічного факультету Донецького державного університету.

 

Заступник міністра освіти

і науки України (підпис) П. І. Луговий

 

 

Зразок

 

ЛИСТ-ПІДТВЕРДЖЕННЯ

 

(Бланк установи) Міністерство освіти і науки

Київський національний України

університет ім. Тараса Шевченка заступникові міністра

(Вихідні дані листа — дата, № ) п. Луговому П. І.

 

Шановний Павле Іллічу!

 

На Ваш лист від 10.06.2001 р. за № 127-4/32 «Про відрядження в Донецький державний університет» повідомляємо, що виражаємо згоду й підтверджуємо можливість направити доктора хімічних наук професора Кучеренка Іллю Корнійовича в розпорядження Міністерства освіти і науки України з 16.06 по 30.06.2001 р. для виконання обов'язків голови Державної екзаменаційної комісії хімічного факультету Донецького державного університету.

 

Декан хімічного факультету

доктор хімічних наук,

професор (підпис) М. К. Наєнко

 

Зразок

 

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ЛИСТ

 

Директорові Васильківського заводу

холодильних установок

п. Юрчишину Я. В.

 

Вельмишановний Ярославе Володимировичу!

 

Звертаюся до Вас як до свого колишнього однокурсника з Національного політехнічного університету «КПІ» і маю нагоду нині рекомендувати Вам на посаду інженера випускника нашого факультету Іваненка Юрія Петровича.

Знаю його як куратор, викладач і керівник наукового гуртка й дипломної роботи протягом п'яти років. Він відмінник навчання, наполегливий у здобутті знань, має інженерне мислення, брав участь у науковій роботі. Став дипломантом на міжвузівському конкурсі студентських наукових робіт з питань холодильних установок за 2001 р. Має організаторські здібності. Спортсмен. Високоморальна людина.

Вважаю, Ви не помилитеся, якщо візьмете до свого інженерного штату цього випускника. Він зуміє виправдати Ваші сподівання й нашу до нього довіру.

 

Зі щирою повагою до Вас

доктор технічних наук,

професор (підпис) /. Ф. Чалий

 

Дата

 

Зразки

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 106; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты