Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Склад і обов'язки розрахунку.




Станцію обслуговує розрахунок у складі:

- командир станції - 1 чоловік;

- старший водій-механік - 1 чоловік;

- хімік - 3 чоловік;

- хімік-дегазатор - 8 чоловік.

Командир дегазаційної станції відповідає за постійну справність, своєчасне й повне технічне обслуговування станції, готовність розрахунку й станції до роботи.

Він зобов'язаний: керувати роботою розрахунку, стежити за правильністю і якістю дегазаційних (дезінфекційних, дезінсекційних) робіт і дотриманням мер безпеки.

Старший водій-механік відповідає за постійну готовність до роботи й комплектність силової машини.

Він зобов'язаний регулярно проводити технічне обслуговування, заправлення агрегатів машини, робити її запуск і спостерігати за роботою всіх агрегатів.

Водії-хіміки дегазаційних машин відповідають за постійну готовність до роботи своїх машин, справність і комплектність спеціального устаткування.

Вони зобов'язані регулярно, разом з хіміками-дегазаторами проводити технічне обслуговування своїх машин, стежити за дотриманням режимів дегазації (дезінфекції й дезінсекції) під час роботи.

Водій-хімік підсобної машини відповідає за справність машини, справність і комплектність приналежностей, допоміжного й знімного встаткування.

Він зобов'язаний за допомогою хіміків-дегазаторів робити розвантаження приналежностей, допоміжного й знімного встаткування, установлювати їх на зазначені командиром станції місця, підвозити воду для харчування парового казана, паливо й ін. необхідні матеріали.

Хіміки-дегазатори зобов'язані розвантажувати й установлювати на робочі місця приналежності, допоміжне й знімне встаткування, обладнати місця прийому й сортування заражених предметів, склад оброблених предметів, позначати місця надягання й знімання захисного одягу й обгороджувати брудну половину дегазаційного пункту.

Вони зобов'язані монтувати лінію харчування казана водою, приєднувати до силової машини колектор пари й повітророзподільник, приєднувати за допомогою паропроводів дегазаційні машини до силового, перевіряти справність дегазаційних камер, заливати водою водяні затвори, завантажувати генератори, підготовляти заражене майно до завантаження, завантажувати їм камери, вивантажувати оброблене майно з камер, переносити його на склад і сортувати за номенклатурами.

 

3.Висновки.

 

1. Нагадую тему та цілі заняття.

2. Відповідаю на питання

3. Даю завдання для самостійної роботи.

 

Старший викладач

підполковник В.Г. Панін

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 69; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты