Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Додатки. До додатків включати допоміжний матеріал, необхідний для повноти сприйняття дипломної роботи:




До додатків включати допоміжний матеріал, необхідний для повноти сприйняття дипломної роботи:

· плакат «Розташування пожежно-технічного обладнання на пожежному автомобілі»;

· плакат «Місце події» (вписується тема дипломної роботи).

 

 

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

Загальні вимоги

Дипломну роботу пишуть кульковою ручкою синього кольору або за допомогою комп'ютера на одній стороні аркуша білого паперу формату А4 (210x297 мм).

Обсяг основного тексту дипломної роботи повинен становити 30-35 сторінок. Зазначений вище обсяг дипломних робіт розрахований на використання при їх оформленні звичайних (не портативних) друкарських машинок при друкуванні через 2 інтервали на папері формату А4 або комп'ютерів з використанням шрифтів текстового редактора «Times New Roman» розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом.

Текст дипломної роботи треба друкувати, залишаючи краї таких розмірів: лівий – 30 мм, правий - 10 мм, верхній - 20 мм, нижній - 20 мм.

Шрифт друку повинен бути чітким, стрічка - чорного кольору середньої жирності. Щільність тексту дипломної роботи повинна бути однаковою.

Друкарські помилки, описки та графічні неточності, які виявилися в процесі написання дипломної роботи можна виправляти підчищенням або зафарбуванням білою фарбою, нанести на тому ж місці або між рядками виправленого тексту машинописним способом. Допускається наявність не більше двох виправлень на одній сторінці.

Роздруковані на ЕОМ документи повинні відповідати формату А4, їх включають до загальної нумерації сторінок дипломної роботи і розміщують в додатках. Текст основної частини дипломної роботи поділяють на розділи, підрозділи, пункти та підпункти. Заголовки структурних частин дипломної роботи "ЗМІСТ", "ВСТУП", "РОЗДІЛ", "ВИСНОВКИ", "СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ", "ДОДАТКИ" друкують великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, то розділяють крапкою. Заголовки пунктів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу в підбір до тексту. В кінці заголовка, надрукованого в підбір до тексту, ставиться крапка. Відстань між заголовком (за винятком заголовка пункту) та текстом повинна дорівнювати 3-4 інтервалам. Кожну структурну частину дипломної роботи треба починати з нової сторінки. Всі сторінки зазначених елементів дипломної роботи підлягають нумерації на загальних засадах.

Нумерація

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, формул подають арабськими цифрами без знака «№».

Першою сторінкою дипломної роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок дипломної роботи. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці. Такі структурні частини дипломної роботи, як зміст, вступ, висновки, список використаних джерел не мають порядкового номера. Всі аркуші, на яких розміщені згадані структурні частини дипломної роботи, нумерують звичайно. Не нумерують лише їх, заголовки, тобто не можна друкувати: "І. ВСТУП" або "Розділ 6. ВИСНОВКИ". Номер розділу ставлять після слова "РОЗДІЛ", після номера крапку не ставлять, потім з нового рядка друкують заголовок розділу.

Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. В кінці номера підрозділу повинна стояти крапка, наприклад: "2.3." (третій підрозділ другого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок підрозділу.

Посилання на ілюстрації дипломної роботи подають порядковим номером ілюстрації, наприклад, "рис. 1.2"

Посилання на формули дипломної роботи подають порядковим номером формули в дужках, наприклад, "...у формулі (2.1)".

На всі таблиці дипломної роботи повинні бути посилання в тексті. Слово "таблиця" в тексті пишуть скорочено, наприклад,"... в табл. 1.2".

У повторних посиланнях на таблиці та ілюстрації треба подавати скорочено слово "дивись", наприклад, "див. табл. 1.3".


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 65; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.01 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты