Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ПОРЯДОК НАВЕДЕННЯ ВИНИЩУВАЧА НА ПОСТАНОВНИКА ПЕРЕШКОД.




1. Після виявлення сектора перешкод на екрані ИКО вжити заходи, щодо його можливого звуження, нанести середній азимут сектора перешкод і почати відлік часу по обертанню розгортки на екрані ИКО.

2. Визначити положення винищувача А і надати йому курс по найкоротшому шляху до осі сектора перешкод (мал. 5.)

 

3. За першу хвилину визначити кут повороту осі сектора перешкод і по передбачуваній швидкості повітряної цілі оцінити можливість виводу винищувача в задню напівсферу повітряної цілі.

4. Якщо кут повороту осі сектора перешкод малий (менше необхідного), то відвернути винищувач, затримавши початок наведення трьохточечним методом.

 

Мал. 5. Визначення курсу по найкоротшому шляху до осі сектора перешкод

 

5. Якщо кут повороту осі сектора перешкод достатній, підвести винищувач до осі сектора перешкод і з попередженням на радіус розвороту R (мал.6.) розгорнути його на курс, приблизно дорівнює середньому азимуту сектора перешкод.

 

6. На протязі перших двох хвилин, задавшись ймовірною швидкістю повітряної цілі, визначити приблизні значення дальності і курсу повітряної цілі способом трьохкратного пеленгування (мал.7.), відзначити положення повітряної цілі на екрані ИКО і провести лінію її шляху .Для контролю зіставити (порівняти) отримані результати з величиною сектора перешкод і характером його переміщення.

 

Мал.6.

 

 

Мал.7. Визначення дальності і курсу повітряної цілі по трьох азимутах.

7. Наприкінці розвороту приступити до визначення курсу винищувача за допомогою палетки, як показано на мал.8. У наступному командами на доверти утримувати винищувач на відстані упевненої дальності виявлення повітряної цілі від осі сектора перешкод.

 

 

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 64; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты