Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Вставте в документ картинку з галереї.




Вставити => Рисунок => Картинки (Clip Art) =>Виберіть деяку картинку => ОК. Змініть (зменшіть) розміри картинки і роз­ташуйте її поряд з назвою фірми.

8. Вставте у створюваний документ картинку, яка є у деякому графічному файлі (власну фотографію).Вставити => Малюнок... => 3 файлу =>

У MS Word 2003 скористайтеся областю задач.

Виберіть картинку, змініть її розміри, розташуйте поряд з попередньою. За допомогою панелі Налаштування зображення змініть її контрастність і яскравість, обріжте, стисніть для Інтернету й екрана.

Підготуйтеся для введення тексту.

Розмістіть текстовий курсор під об'єктами.

Вставте під картинками текст з деякого документа, наприклад, з Тексті -ТекстЗ чи іншого файлу, що створю­ вався раніше.

Вставити => Файл => Введіть назву файлу чи відшукайте де­який текстовий документ у файловій системі => ОК.

Створіть кадр з білою рамкою.

Вставити => Кадр. Клацніть у документі й збільшіть розміри кадра, щоб помістити в ньому таблицю.

Створіть у кадрі невелику таблицю 3x3 і введіть довільні дані, що ілюструють успішну діяльність фірми тощо.

Розташуйте створений кадр у попередньому тексті і задайте режим обгортання (положення) кадра текстом ліворуч.

Виберіть кадр і перетягніть його в текст => Формат => Кадр => Закладка Обгортання =>Виберіть з меню потрібний спосіб обгортання => ОК.

Вставте три кадри й утворіть з них ланцюг.

Вставте поряд три кадри (написи). Відкрийте, якщо немає, панель інструментів ВИГЛЯД => Панелі... =>Кадр (Напис). Виберіть перший кадр, клацніть на панелі на кнопці із зображенням ланцюга і клацніть у другому кадрі. Виберіть другий кадр, клац­ніть на кнопці ланцюга, а потім у третьому кадрі.

Створіть у кадрах ефект переливання тексту.

Скопіюйте частину тексту, що є на сторінці, в буфер обміну і вставте його в перший кадр. Переконайтеся, що текст розлився по трьох кадрах.

Відформатуйте кадри якнайкраще.

Виберіть кадр і познайомтеся з його контекстним меню. Вико­найте команду Формат кадра. На закладці Кольори і лінії виберіть базовий колір — блакитний чи інший — і розгорніть список колір. Виберіть унизу Способи заливання... У першому кадрі створіть двоколірне градієнтно-діагональне заливання, а в другому підберіть текстуру граніт, а в третьому — візерунок великі сфери чи інший.

Введіть такий текст: «Додаткову інформацію про діяль­ність фірми або про мене можете прочитати тут».

Після слова «тут» вставте гіперпосилання на текстовий документ з деякого вашого файлу, що створювався раніше, наприклад, на ваше резюме.

Вставити => Гіперпосилання => Пошук => Знайдіть і виберіть деякий файл => ОК.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 70; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты