Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Транспортний резервуар рідинного кисню ТРЖК-3М.




Транспортний резервуар рідинного кисню ТРЖК-3М призначений для перевезення, довгострокового зберігання рідинного кисню, азоту, аргону, заправки ними літальних апаратів, а також для використання в складі газофікаційних установок з насосами незануреного типу в якості ємності для продуктів, які підлягають газифікації. Резервуар може перевозитись на автомобілі вантажопідйомністю 11 тон, залізничних платформах і повітряним транспортом. Маса пустого резервуара – 3230 кг. Маса рідкого кисню – 8000 кг., рідкого азоту – 5670 кг.

Транспортний резервуар рідинного кисню ТРЖК-8М.

Транспортний резервуар рідинного кисню ТРЖК-8М призначений для перевезення, довгострокового зберігання рідинного кисню, азоту, аргону, заправки ними літальних апаратів, а також для використання в складі газофікаційних установок з насосами незануреного типу у якості ємності для продуктів, які підлягають газифікації. Резервуар може перевозитись на автомобілі вантажопідйомністю 5 тон та повітряним транспортом. Маса пустого резервуара – 1720 кг. Маса рідкого кисню – 3000 кг., рідкого азоту – 2100 кг.

Установки для газифікації і стиснення газів.

В авіації використовується значна кількість літальних апаратів, запас кисню яких знаходиться в газовому стані під тиском 15 МПа (150 кгс/см2) в спеціальних балонах ємністю 2-12 л. В зв’язку з цим виникає необхідність в газифікації рідинного кисню. для цієї мети використовуються різні газифікаційні установки, а також при необхідності киснеазотнодобувні станції. В польових умовах для отримання стисненого повітря використовують різні компресорні станції, з допомогою яких заправляють аеродромні балони або спеціальні повітрозаправщики.

Стаціонарна газифікаційна установка СГУ-7КМ

Стаціонарна газифікаційна установка СГУ-7КМ призначена для газифікації рідинного непереохолодженого кисню і наповнення ємностей газоподібним киснем до тиску 40 МПа (400 кгс/см2), а також для газифікації рідинного азоту і аргону. Може працювати при температурі повітря не нижче 5оС.

Компресорна станція УКС-400В-П4.

Пересувна уніфікована компресорна станція УКС-400В-П4 призначена для наповнення балонів і систем літальних апаратів стисненим і сухим повітрям до тиску 40 МПа (400 кгс/см2).

Автомобільна киснезаправочна станція АКЗС-75

Автомобільна киснезаправочна станція призначена для заправки бортових кисневих систем літальних апаратів газоподібним медичним киснем як методом перепуску, так із допомогою дожимного компресора.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 82; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты