Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Комплекс вільних вправ №2.




Вихідне положення – стройова стійка.

”РАЗ-ДВА” – з силою відвести плечі і руки до відказу назад, повернути кисті, стиснути в кулаки, долонями вперед і прямі руки в гору, кулаки розтиснути, потягнутись.

„ТРИ” – опускаючи на обидві ступні, з силою зігнути руки, притиснувши їх до тіла, кулаки до плечей, лопатки зблизити, дивитись прямо.

„ЧОТИРИ” – зробити широкий випад вліво з різким розгинанням рук в сторони і поворотом голови вліво, пальці розтиснути, долоні вниз.

„П’ЯТЬ” – поштовхом притиснути ліву ногу до правої і з силою зігнути руки притиснувши їх до тіла, кулаки до плечей, лопатки зблизити, дивитись прямо.

„ШІСТЬ” – зробити широкий випад в право, з різким розгинанням рук в сторони і поворотом голови в право, пальці розтиснути, долоні вниз.

„СІМ” – поштовхом приставити праву ногу до лівої і з силою зігнути руки, притиснувши їх до тіла, кулаки до плечей, лопатки зблизити, дивитись прямо.

„ВІСІМ” – стрибком поставити ноги нарізно на широкий крок, руки вгору, долоні зі сплеском з’єднати над головою, тулуб відхилити назад.

„ДЕВ’ЯТЬ” – різко нахилитися вперед, руки між ногами, ноги не згинати.

„ДЕСЯТЬ” – випрямитись, піднімаючи руки вперед на висоту плечей, повернути тулуб наліво і різким рухом розвести руки в сторони до відказу, пальці стиснути в кулак, долоні вперед, ступні з місця не зсувати.

„ОДИНАДЦЯТЬ” – не зупиняючись, повернути тулуб направо і повороти нахили вперед, руки між ногами.

„ДВАНАДЦЯТЬ” – не зупиняючись, випрямитись і повороти той же рух, що і на рахунок десять - десять, тільки з поворотом тулуба вправо.

„ТРИНАДЦЯТЬ” – не зупиняючись, повернути тулуб вліво і повороти нахили вперед, руки між ногами.

„ЧОТИРНАДЦЯТЬ” – випрямляючись, стрибком звести ноги на ширину плечей (ступні поставити паралельно) і приставити до відказу, руки вперед долонями вниз, пальці розтиснути.

„П’ЯТНАДЦЯТЬ” – випрямляючись, підстрибнути вгору, приземлюючись на носки з швидким переходом на обидві ступні, прийняти положення напівприсіду, руки вперед, в сторони, долоні всередину, коліна нарізно.

„ШІСТНАДЦЯТЬ” – підводячись, опустити руки, прийняти стройову стійку.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 203; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты