Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Мал. 23. Прийоми з автоматом в положенні, "на груди" з положення "на ремінь".




 

На рахунок "роби - РАЗ" правою рукою зняти автомат із плеча, не вивільняючи ліктя правої руки з-під ременя, і, підхопивши автомат лівою рукою за ложе та ствольну накладку знизу, тримати його перед собою магазином донизу, а дульною частиною - ліворуч (мал. 23 а).

На рахунок "роби — ДВА" закинути правою рукою ремінь за голову на ліве плече, взяти автомат за ствольну коробку біля ременя, ліву руку швидко опустити (мал. 23 б).

Вивчивши прийоми з автоматом "на груди" за розподілом, рекомендується відразу перейти до вивчення прийомів "на ремінь", а потім почати тренування з виконання двох прийомів одночасно.

Переведення автомата в положення "на ремінь" із положення "на груди". Прийом виконується за командою "На ре-МІНЬ". Автомат із положення "на груди" береться "на ремінь" на три рахунки (мал. 24). Для виконання цього прийому за розподілом подається команда "Автомат на ре-МІНЬ, за розподілом: роби - РАЗ, роби - ДВА, роби - ТРИ".

На рахунок "роби - РАЗ" лівою рукою взяти автомат за ложе та ствольну накладку знизу й, подаючи його одночасно трохи вперед угору, вивільнити праву руку з-під ременя, взятися нею за шийку приклада і тримати автомат.

На рахунок "роби - ДВА" піднімаючи автомат вгору, перекинути ремінь через голову й тримати зброю перед собою вертикально, магазином ліворуч, дульним зрізом на висоті підборіддя. Вивчаючи цей прийом, необхідно слідкувати за тим, щоб військовослужбовці не нахиляли корпус і голову, а піднімали автомат як можна вище, щоб не задіти ременем головний убір.

 



Поделиться:

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 68; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты