Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Порядок виконання роботи. 1. Визначити по рис.1.2, б, коефіцієнти згідно до заданого викладачем варіанту.




1. Визначити по рис.1.2, б, коефіцієнти згідно до заданого викладачем варіанту.

2. Запустити програму Simulink.

3. Виконати моделювання котла, як об’єкта регулювання рівня в барабані, у Simulink, згідно до структурної схеми та моделі, що приведені відповідно на рис.1.3 та 1.4, використовуючи коефіцієнти отримані в п.1.

 

Рис.1.4. Схему набору моделі котла, як об’єкта регулювання рівня в барабані, у Simulink

4. У Simulink отримати динамічні характеристики котла, як об’єкта регулювання рівня в барабані, при подачі впливу, що збурює , коли витрата живильної води не змінюється кг/с.

5. Отримати для випадку, що досліджується у п.4, окремо динамічні характеристики аперіодичного ланцюга та інтегруючого.

6. Отримати динамічні характеристики котла як об’єкта регулювання рівня в барабані при подачі живильної води кг/с, коли витрата пари (навантаження) не змінюється .


Поделиться:

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 52; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты