Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Організація та технологія обслуговування в готелях: Методичні рекомендації до виконання курсової роботи. – Київ: КУК, 2014 р. – 25 с.




КИЇВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ КУЛЬТУРИ

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу

 

ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

КИЇВ –2014


Організація та технологія обслуговування в готелях: Методичні рекомендації до виконання курсової роботи. – Київ: КУК, 2014 р. – 25 с.

Розробники:

Л.А. Бовш, канд. екон. наук, доцент з нак.

 

Наведено рекомендації з виконання курсової роботи з дисципліни «Організація обслуговування в готелях» та основні теми для вивчення. Подано плани семінарських, практичних занять, завдання для самостійної роботи студентів, теми для написання рефератів, завдання для модульного контролю та запитання для підсумкового контролю. Наведено перелік літературних джерел.

 

 

Рецензенти:

Козлова А.І., канд. ек. наук, доцент, завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки, Міжрегіональна Академія управління персоналом, м. Київ.

Н.В. Дмитренко, канд. філол. наук, доцент (Київський національний університет культури і мистецтв, доцент кафедри української мови та літератури)

 

 

Схвалено рішенням кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського університету культури

протокол №___ від „__”_____________2014 р.

 

Рекомендовано до друку рішенням Ученої ради Київського університету культури

протокол №___ від „__”____________2014 р.

 

1. ЗМІСТ ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

 

Згідно з навчальним планом студенти другого курсу напряму підготовки “Готельне обслуговування” виконують курсову роботу з дисципліни “Організація готельного господарства”, яка є невід'ємною частиною навчального процесу підготовки фахівців для підприємств гостинності.

Виконання курсової роботи є однією з ефективних форм контролю засвоєних студентами знань, дозволяє систематизувати та поглибити здобуті знання, поєднати теорію з практикою, проявити самостійність у прийнятті рішень, набути передового досвіду з проблем, які вивчаються, а також результатом проведених студентом власних досліджень у діяльності реальних підприємств готельної індустрії. Працюючи над виконанням курсової роботи, студент отримує навички роботи з навчальною, довідковою, науковою літературою, знайомиться з науковими напрямками у галузі готельного та ресторанного господарства, проявляє при цьому рівень своєї теоретичної підготовки і вміння робити правильні висновки.

Методичні рекомендації мають на меті надання допомоги студентам у виконанні самостійнго наукового дослідження і містять основні вимоги до змісту та оформлення курсової роботи, організації виконання, порядку захисту та критеріїв оцінювання., також орієнтовну тематику курсових робіт,.

Метою виконання курсової роботи з дисципліни “Організація готельного господарства” є :

– систематизація і закріплення та розширення у студентів знань, які були отримані ними під час вивчення навчальної дисципліни з урахуванням світового і вітчизняного досвіду розвитку готельного господарства;

– розвиток навичок самостійної творчої праці з літературою: нормативною, науковою (збірники наукових праць, автореферати, статті), довідковою, періодичною (журнали з проблем готельного господарства); а також загальнодоступними джерелами інформації (Internet, Intranet та ін.);

– удосконалення вмінь науково-дослідної роботи і оволодіння методикою дослідження при вирішенні проблемних питань, які розгдядаються в курсовій роботі.

– формування навичок аналізу та узагалення власного практичного досвіду та досвіду роботи кращих підприємств галузі, розробка пропозицій та конкретних висновків для покращення діяльності готельного підпрємства в сучасних ринкових умовах.

 

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-09; просмотров: 119; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты