Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Створення програми.




Для вставки програми в документи MathCAD існує спеціальна панель інструментів Programming (Програмування), яку можна викликати на екран за допомогою кнопки Programming Toolbar на панелі Math (Математика)(Рис. 17).

.

Рис. 17. Панель програмування.

Більшість кнопок цієї панелі створено у вигляді текстового подання операторів програмування, щоб легко зрозуміти їх зміст.

Основними інструментами роботи в MathCAD є математичні вирази, змінні та функції. Нерідко записати формулу в один рядок не вдається. Призначення програмних модулів саме й полягає у записі виразів, змінних і функцій у кілька рядків, часто із застосуванням специфічних програмних операторів.

Програмування має ряд значних переваг, які в багатьох випадках роблять документ MathCAD більш зручним для читання:

· можливість застосування циклів та умовних операторів;

· простота створення функцій і змінних, які потребують декількох простих кроків;

· можливість створення функцій, що містять закритий для іншого документа код, включаючи переваги використання локальних змінних та обробку помилок.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 100; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты