Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Відомості надходження товарів




Даний модуль програми призначений для формування відомостей по надходженню товарів за будь-який період.

Для одержання такої відомості необхідно вказати початок та кінець періоду, значення для яких можна обрати за допомогою календаря, при натисканні на відповідні кнопки, що розташовані праворуч від цих дат, вибрати з відповідного списку потрібний підрозділ та вказати код матеріально-відповідальної особи. Код МВО можна вибрати з довідника матеріально-відповідальних осіб за допомогою відповідної форми для вибору цих реквізитів, яка відкривається на екрані при натисканні на кнопку, що розташована праворуч від поля для заведення цього коду.

Нижче цих даних розміщується таблиця з переліком товарів, що відповідають заданому критерію вибірки. Вона містить такі реквізити: код артикулу та найменування товарів, одиниця виміру, облікову ціну, кількість, суму по цінах постачальника та суму за роздрібними цінами. Вище таблиці на формі відображаються підсумкові суми по товару і тарі в облікових ціна для всіх прибуткових накладних за обраний період.

Використовуючи список з переліком товарних груп, в таблиці можна залишити лише товари з обраної групи, а на формі будуть відображаються підсумкові суми тільки для даної товарної групи. За допомогою відповідних кнопок на нижній панелі вікна можна відсортувати кожну графу таблиці в порядку зростання чи навпаки зменшення їхніх значень.

Кнопка «Докладно» дозволяє переглянути, в новому вікні форми, по кожному виділеному товару, докладну інформацію (історію) по всіх прибуткових накладних за вказаний період, в якій будуть зазначені такі реквізити: дата і номер накладної, найменування постачальника, кількість товару, ціна постачальника, сума по цінах постачальника, ціна роздрібна та сума за роздрібними цінами.

Для швидкого пошуку потрібного запису в переліку товарів, можна скористатися панеллю фільтра, яка з’являється у середній частині екранної форми при встановленні позначки «Панель фільтру». Ця панель містить список з переліком основних реквізитів товару, поле для заведення текстового фрагменту для фільтра та кнопку «Застосувати», при натисканні на яку, будуть відображатися лише записи, що містять вказаний фрагмент тексту в обраному реквізиті.

Надходження товарів за вказаний період можна згрупувати також по окремих товарних групах, партнерах (постачальниках), торгових марках, що визначається встановленням відповідної позначки у групі залежних перемикачів. При групуванні товарів по партнерах та торгових марках кнопка “Докладно” також стає активною, і дозволяє переглянути надходження товарів за період в розрізі артикулів по вибраному партнеру чи торговій марці.

Для того, щоб роздрукувати сформовану відомість по надходженню товарів на принтері чи переглянути її друковану форму у вікні попереднього перегляду, можна скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна чи натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна. В режимах перегляду докладної інформації по товарах, постачальниках чи торгових марках, можна надрукувати відповідні окремі картки надходження товарів за вказаний період.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 76; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты