Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Відомості документального видатку товарів




Цей програмний модуль призначений для формування відомостей по продажу (видатку) товарів за будь-який період.

Для одержання такої відомості необхідно лише вказати початок та кінець періоду, значення для яких користувач може обрати за допомогою календаря при натисканні на відповідні кнопки, що розташовані праворуч від цих дат. Далі треба вибрати з відповідного списку потрібний підрозділ та вказати код матеріально-відповідальної особи. Код МВО можна вибрати з довідника матеріально-відповідальних осіб за допомогою відповідної форми для вибору реквізитів, яка відкривається на екрані при натисканні на кнопку, що розташована праворуч від поля для заведення цього коду.

Після цього оновлюється таблиця з групованим переліком товарів, що містить такі графи: код артикулу та найменування товару, одиниця виміру, роздрібна ціна, кількість, сума по цінах постачальника, сума за роздрібними цінами. Вище таблиці, на формі, відображаються підсумкові суми по товару і тарі для всіх видаткових накладних за обраний період.

Використовуючи список з переліком товарних груп, в таблиці можна залишити лише товари з обраної групи, а на формі будуть відображатися підсумкові суми тільки для даної групи. При встановленій ознаці «Показувати додаткові реквізити», в таблиці після найменування товару з’явиться ще одна графа, в якій буде показаний один із таких реквізитів ТМЦ, як реєстр цін або сертифікат (щоб вибрати, який додатковий реквізит буде відображатися, натисніть праву кнопку «миші» у таблиці, та у контекстному меню оберіть потрібний реквізит). За допомогою відповідних кнопок на нижній панелі вікна можна відсортувати кожну графу таблиці в порядку зростання чи навпаки зменшення їхніх значень.

Кнопка «Докладно» дозволяє переглянути на новій сторінці форми, для вибраного товару, докладну інформацію по всіх видаткових накладних за вказаний період, в якій будуть зазначені такі реквізити: дата і номер накладної, найменування покупця (одержувача), кількість товару, ціна роздрібна, сума по роздрібних цінах, ціна постачальника та сума за цінами постачальника.

Продаж (видаток) товарів за вказаний період можна згрупувати також по товарних групах, партнерах (покупцях), торгових (бухгалтерських) операціях, матеріально-відповідальних особах та торгових марках, що визначається встановленням відповідної позначки у групі залежних перемикачів. При групуванні товарів по партнерах, операціях чи торгових марках стає активною кнопка “Докладно”, що дозволяє переглянути видаток товарів за вказаний період в розрізі артикулів та видаткових накладних по обраному партнеру, операції чи торговій марці.

Для того, щоб роздрукувати сформовану відомість по продажу (видатку) товарів за період на принтері чи переглянути її друковану форму у вікні попереднього перегляду, можна скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна чи натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна. В режимах перегляду продажу (видатку) товарів по окремому постачальнику, операції чи торгової марці, можна надрукувати відповідні окремі відомості видатку товарів за вказаний період.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 68; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.004 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты