Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Заведення залишків товарів




Даний модуль програми призначений для заведення залишків товарів по матеріально-відповідальних особах на обрану дату.

Спочатку необхідно буде вказати у полі на формі дату заведення залишків, вибрати з відповідного списку потрібний підрозділ, та вказати код матеріально-відповідальної особи, по якій ці залишки заводяться. Цю дату користувач може вказати вручну, або вибрати потрібні значення за допомогою календаря, який з’являється на екрані при натисканні на відповідну кнопку, що розташована праворуч від цієї дати. Код МВО можна вибрати з довідника матеріально-відповідальних осіб за допомогою стандартної форми для вибору реквізитів, яка відкриваються на екрані при натисканні на кнопку, що знаходиться праворуч від поля для заведення цього коду.

Нижче на формі розташована таблиця з переліком залишків товарів, яка містить наступні графи: код артикулу, найменування товару, одиниця виміру, роздрібна ціна, кількість та сума по залишку. Безпосередньо, при заведенні залишків користувач вказує лише код артикулу (після чого програма сама проставляє найменування, одиницю виміру і ціну товару) та заводить кількість по залишку. Таким чином, всі ці дані товари обов'язково повинні існувати в довіднику товарів. Вище таблиці відображаються підсумкові суми по кількості та сумі по всіх залишках на обрану дату, окремо по товару і тарі, які автоматично перераховуються після переходу курсору на інший рядок таблиці. В даній програмі до тари відносяться усі товари, які мають значення для номенклатурного номеру більше ніж 990000. Для знищення непотрібних рядків в даній таблиці, можна скористатися навігатором на нижній панелі вікна.

За допомогою дерева в лівій частині форми з переліком товарних (асортиментних) груп, в таблиці можна залишити лише товари з обраної групи, і на формі будуть відображатися підсумкові суми тільки по цій групі.

Для того, щоб роздрукувати залишки товарів по обраній матеріально-відповідальній особі на принтері чи переглянути його друковану форму у вікні попереднього перегляду, можна скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна чи натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна. Залишки будуть згруповані по окремих товарних (асортиментних) групах, з підсумками по кожній з них, та з загальними сумами по товару і тарі.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 76; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты