Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Картка товару




Даний програмний модуль призначений для перегляду та друку карток товарів, яка динамічно розраховується на вказану користувачем дату.

Для одержання карток товарів необхідно спочатку вказати дату вхідних залишків, від якої буде відслідковуватися рух товарів, кінцеву дату періоду, вибрати з відповідного списку потрібний підрозділ, та вказати код матеріально-відповідальної особи. Початок періоду та можна вибрати з переліку дат, на які заведені чи сформовані залишки, кінець періоду з календаря, а код МВО з довідника матеріально-відповідальних осіб за допомогою стандартного вікна для вибору реквізитів, що відкриваються на екрані при натисканні на кнопки, що знаходяться праворуч від поля для заведення цих реквізитів.

Для безпосереднього формування карток товару необхідно натиснути на кнопку «Актуалізація», в процесі якій враховуються всі документи (накладні чи акти) від початку періоду і до вказаної кінцевої дати. Після закінчення актуалізації карток товару, на формі відображається інформація по самому першому товару у переліку, а саме: код артикулу, найменування товару, одиниця виміру, роздрібна ціна, штрих-код, залишок даного товару на початок періоду, загальні підсумки по надходженню і вибуттю та залишок на кінцеву дату, окремо по кількості та сумах. Нижче розташована таблиця з переліком всіх документів по руху даного товару, яка містить наступні графи: дата і номер документу, найменування постачальника (одержувача), тип документа, ціна, кількість, сума по надходженню та вибуттю.

Для того, щоб знайти потрібну картку товару, можна скористатися навігатором на нижній панелі вікна, або натиснути кнопку «Перелік», після чого на екрані відкриється стандартне вікно для вибору реквізитів з переліком всіх товарів по обраній матеріально-відповідальній особі. Для швидкого пошуку потрібного товар в таблиці, можна скористатися панеллю фільтра, яка містить список з найменуванням реквізитів для картки товарів та поле для заведення текстового фрагменту, що дозволяє відображати лише записи з вказаним фрагментом в обраному реквізиті.

За допомогою списку з переліком товарних груп, на екрані можна переглядати картки товарів лише для обраної товарної групи, що дозволяє більш швидко відкрити потрібну картку. Кнопка «Зчитати дані» викликає вже знайому форму для зчитування даних про продаж товарів з касового сервера (контролера електронних касових апаратів CashDrive).

Щоб роздрукувати поточну картку товару на принтері, чи переглянути її друковану форму у вікні попереднього перегляду на екрані, потрібно скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна чи натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 62; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты