Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Копіювання звітів матеріально-відповідальних осіб




Даний програмний модуль призначений для копіювання інформації з товарно-грошових звітів по обраному рахунку та вказаної матеріально-відповідальної особи в будь-який інший звіт з тими чи іншими значеннями для місяця, об’єкта автоматизації, основного рахунку звіту та відповідальної особи.

Спочатку користувачу необхідно буде вказати реквізити звітів, що служать джерелом при копіюванні. Задати у полі на формі рік, який повинен складатися з чотирьох цифр (або встановити потрібне значення за допомогою стрілок біля поля редагування), вибрати з відповідних списків місяць та підрозділ. Далі вибираються необхідний режим для копіювання товарно-грошових звітів, який може складатися з таких комбінацій: копіювати звіти можна одразу по всіх рахунках та по всіх матеріально-відповідальних особах за місяць; по всіх звітах для одного обраного основного рахунку та по всіх відповідальних особах; по всіх звітах для обраного основного рахунку та по конкретній матеріально-відповідальній особі; для одного окремого звіту по обраній відповідальній особі. Необхідний режим вибирається за допомогою відповідних груп залежних перемикачів на екранній формі.

Конкретний основний рахунок можна просто задати у відповідному полі на формі, або вибрати необхідній рахунок за допомогою стандартного вікна для вибору рахунків, що відкривається на екрані після натискання на кнопку біля поля для заведення цього реквізиту.

Код матеріально-відповідальної особи задається лише після вибору потрібного основного рахунку для звітів, але якщо код не відомий, можна натиснути на кнопку поруч із полем для заведення коду, та знайти необхідну відповідальну особу у стандартному вікні для вибору партнерів із списком усіх матеріально-відповідальних осіб.

Так само можна вказати номер потрібного звіту, тобто задати конкретний номер звіту у відповідному полі на формі, або вибрати необхідний звіт з переліку заведених для обраної матеріально-відповідальної особи звітів за допомогою стандартного вікна для вибору й перегляду реквізитів, що відкривається після натискання на відповідну кнопку біля поля для заведення номеру звіту.

Аналогічним чином вкажіть відповідні реквізити для нової копії вибраного звіту, які обов'язково повинні хоч в чомусь відрізнятися від реквізитів оригіналу.

Далі можна приступати безпосередньо до копіювання інформації, для чого потрібно натиснути на кнопку „Копіювання” та підтвердити свої наміри після відповідного запиту програми.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 53; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты