Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Пункт меню „Каскадом”.




При виборі цього пункту меню, усі відкриті дочірні вікна розміщуються каскадом в головному вікні програми таким чином, щоб одне дочірнє вікно перекривається іншим, але заголовок кожного вікна залишається видимим.

Пункт меню „Мозаїкою”.

При виборі цього пункту меню, усі відкриті дочірні вікна розміщуються мозаїкою, так щоб вони не перекривали одне одного в головному вікні програми.

Пункт меню „Упорядкувати значки”.

Розміщує значки усіх згорнутих дочірніх вікон уздовж нижнього краю головного вікна програми.

Пункт меню „Згорнути все”.

Згортає усі відкриті дочірні вікна до значків, та розташовує їх уздовж нижнього краю головного вікна програми.

5.13. Меню „Допомога”

Дане меню містить пункти для виклику вбудованої системи допомоги програмного комплексу. Крім того, користувач має можливість проглянути короткі відомості про програму, а також зареєструвати свою копію у розробника.

Пункт меню „Зміст довідки”.

Відкриває вікно довідкової системи програми. На різних вкладках у даному вікні, розділи довідки групуються по темах або за алфавітом. Існує можливість провести пошук тем довідки з використанням переліку слів.

Пункт меню „Реєстрація користувача”.

При першому запуску програми користувач повинен зареєструвати свою копію програми у розробника програмного комплексу.

Для виконання реєстрації, користувач вводить наступні реквізити в діалоговому вікні, яке з’являється на екрані: найменування організації, код ЄДРПОУ, прізвище та ім’я особи, яка буде користуватися даним програмним комплексом. Далі потрібно натиснути на кнопку „Сформувати код”, після чого цей код відображається у відповідному полі на формі.

Далі користувач повинен зателефонувати представнику компанії-розробника програмного комплексу, та повідомити йому цей унікальний код, або надіслати унікальний код по електронній пошті.

Представник розробника надає користувачу Реєстраційний код, який заводиться користувачем у відповідне поле. Для завершення реєстрації, треба натиснути на кнопку „Реєстрація”, та на кнопку „Закрити”, для закриття вікна.

Пункт меню „Про програму”.

При виборі цього пункту меню на екрані з’являються деякі відомості про встановлену програму, а саме, поточна версія програми, назва організації що її розробила, номер свідоцтва про реєстрацію авторських прав, телефон, адреса електронної пошти та прізвище програміста, реєстраційний код встановленої копії програми.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 67; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты